Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Σέρρες: Ανακοίνωση για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Cityζεν

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

/ by Newsroom

Ανακοίνωση της επιχείρησης 
"Cityζεν Μ.ΙΚΕ"

"Η Επιχείρηση μας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τη συγνώμη της προς τους φίλους και πελάτες μας για την αναστάτωση από επεισόδιο που έλαβε χώρα στο κατάστημα μας το βράδυ της Παρασκευής 17/03/2023, παρά το γεγονός ότι ουδεμία ευθύνη φέρουμε για αυτό!!!

Τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιοι θέλοντας να εκμεταλλευτούν το ατυχές επεισόδιο εις βάρος του Αντιδημάρχου κου Μισιρλή πολιτικά, γράφουν και κοινοποιούν πλήθος ανακριβειών. Θέλοντας να διαφυλάξουμε την φήμη της επιχείρησης μας τους καλούμε να διαγράψουν ή να ανασκευάσουν τις όσες κακοήθειες και ψεύδη διακινούν. Η δικαιοσύνη και μόνο αυτή είναι που θα αποδώσει τις ευθύνες στους υπαίτιους. Τους κάνουμε γνωστό ότι ήδη έχει δοθεί εντολή στον νομικό εκπρόσωπο μας να προχωρήσει στην άσκηση όλων των δικαιωμάτων που μας παρέχει ο νόμος για να προστατέψουμε την επιχείρηση μας!!!

Μοναδικός και διαρκής σκοπός μας είναι η διατηρηση του υψηλού επιπέδου παροχής των υπηρεσιών μας προς όλους τους Σερραίους και επισκέπτες της πόλης μας!!!

Με τιμή
Τσιλιακούδης Χαράλαμπος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP