Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Σέρρες: Η εταιρεία κρεατοπαραγωγης "ΦΑΕΘΩΝ ΑΒΕΕ" γιόρτασε στο Elpida Resort τα 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

/ by Newsroom


Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα η μεγάλη Σερραϊκή εταιρεία κρεατοπαρασκευασμάτων ΦΑΕΘΩΝ Α.Ε το απόγευμα του Σαββάτου 25 Μαρτίου 2023 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, Διοικητικό Συμβούλιο και εργαζόμενοι έκοψαν την βασιλόπιτα και κυρίως γιόρτασαν τα 30 χρόνια λειτουργίας της.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος κ. Αθανάσιος Ουλούκης αναφέρθηκε στην πορεία αλλά και τους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας. Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε η δημοσιογράφος της τηλεόρασης «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» Αφροδίτη Σπυρίδων.

Η εταιρεία ΦΑΕΘΩΝ Α.Ε κατόρθωσε να εξελιχθεί σε μια από τις σημαντικότερες βιομηχανίες επεξεργασίας και παραγωγής κρέατος με ανοδική πορεία, με ασφαλή ποιότητα και ανταγωνιστικά προϊόντα με σεβασμό στην παράδοση και με πλούσιες κοινωνικές δράσεις. Ο Δ/ντης πωλήσεων και εξαγωγών κ. Απόστολος Ακυλίδης αναφέρθηκε στη χρυσή 10 ετία ανάπτυξης και εξωστρέφειας με εξαγωγές σε 17 χώρες. Ενώ ένα μεγάλο δίκτυο διανομής και πωλήσεων προϊόντων κατέκλεισε και την αγορά του Ν. Αττικής διαθέτοντας ιδιόκτητο στόλο οχημάτων, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του καταστήματος Αττικής.

Η επένδυση των 2.000.000 ευρώ σύμφωνα με τον Νομικό Εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου πρόσφερε στην εταιρεία νέο αέρα δίνοντας της τη δυνατότητα να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο Πρόεδρος κ. Αθανάσιος Ουλούκης έκοψε την βασιλόπιτα και στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των πρωτοετών φοιτητών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση από τον Βουλευτή της ΝΔ κ. Αναστάσιο Χατζηβασιλείου ο οποίος παραβρέθηκε στην χθεσινή εκδήλωση και εκθείασε την ανοδική πορεία της Σερραϊκής βιομηχανίας.


*με πληροφορίες από epiloges.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP