Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Το Επιμελητήριο Σερρών για πρώτη φορά σε Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στην Πολωνία

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

/ by Newsroom

Στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων  που ενισχύουν την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος σε Διεθνή Έκθεση Τροφίμων που θα διεξαχθεί στην Πολωνία, στις 18-20 Απριλίου 2023. 
Πρόκειται για μια αναγνωριστική επαφή με την αγορά της Πολωνίας, η οποία αναπτύσσεται δυναμικά και αποτελεί ένα λαμπρό πεδίο για διείσδυση νέων προϊόντων. 

Στην επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου θα συμμετέχουν τέσσερις σερραϊκές επιχειρήσεις (Δαρνάκων Γεύσεις, Riddle-Parfait,Physis Ingedients και Varmazis) και θα έχουν σημαντικές B2B συναντήσεις, οι οποίες μάλιστα θα είναι κλεισμένες από πριν. 

«Όπως έχουμε πει πολλές φορές, ένας βασικός μας στόχος είναι η εξωστρέφεια και γι’ αυτό κάνουμε πράξη δράσεις που την ενισχύουν. Μετά από πολλή σκέψη και αφού είδαμε ότι υπάρχουν εταιρίες που ενδιαφέρονται , αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε για πρώτη φορά στη WORDFOOD POLAND 2023. Πρόκειται για μία μεγάλη έκθεση στον κλάδο των Τροφίμων, που πιστεύουμε ότι θα ανοίξει σημαντικούς διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των επιχειρήσεών μας και της πολωνικής αγοράς, που αναπτύσσεται διαρκώς», τονίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP