Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Πρόσκληση για διανομή διατακτικών επιταγών για το Πάσχα από τον Δήμο Σερρών

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

/ by Newsroom



Ο Δήμος Σερρών, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, για τη φετινή εορτή του Πάσχα, θα προχωρήσει στη διανομή διατακτικών προσφοράς τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορους δημότες του Δήμου Σερρών.


Προηγήθηκε πρόσκληση, μέσω δελτίου τύπου, με το οποίο οι δημότες καλούνταν να προσέλθουν στο Γραφείο 124 της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σερρών (Κ. Καραμανλή 36, στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών) ώστε να υποβάλλουν αίτηση, από τις 06-02-2023 έως τις 17-02-2023.


Η παραλαβή των διατακτικών επιταγών από τους δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 10-04-2023 και τη Μεγάλη Τρίτη 11-04-2023 κατά τις ώρες 09:00 μ.μ.-13:00 μ.μ. Oι δικαιούχοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για το ποια ημέρα θα προσέλθουν, να παραλάβουν την διατακτική επιταγή.


Οι δικαιούχοι κατά την παραλαβή των διατακτικών θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους, στην  περίπτωση που η διατακτική  παραληφθεί  αυτοπροσώπως. Εάν η παραλαβή γίνει  από τρίτο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και η αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP