Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Νέα πρωτοβουλία εξωστρέφειας από το Επιμελητήριο Σερρών (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

/ by Newsroom

Νέα πρωτοβουλία εξωστρέφειας από το Επιμελητήριο Σερρών. 

Φιλοξενία εκπροσώπων μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων για γνωριμία με σερραϊκές επιχειρήσεις.

Υπευθύνους Προμηθειών και εκπροσώπους μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου το Επιμελητήριο Σερρών, ξεκινώντας μια νέα δράση γνωριμίας με σερραϊκές επιχειρήσεις. 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αναλαμβάνει για πρώτη φορά το Επιμελητήριο Σερρών, στοχεύοντας στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μελών του. Οι εκπρόσωποι των ξενοδοχείων είχαν B2B συναντήσεις σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης με τις 30 περίπου σερραϊκές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στη δράση, οι οποίες σχετίζονται με κλάδους που θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν ανάγκες μιας ξενοδοχειακής μονάδας.
Τα μεγάλα ξενοδοχεία της χώρας αποτελούν μια σημαντική «αγορά» στην οποία στοχεύουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων, των ποτών αλλά και άλλων προϊόντων που μπορούν να «μπουν» σε ξενοδοχεία, συνεπώς η συγκεκριμένη γνωριμία αποτέλεσε την απαρχή για την διάνοιξη ενός διαύλου επικοινωνίας, που σε δεύτερο στάδιο μπορεί να οδηγήσει σε σύναψη σημαντικών συμφωνιών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχαρίστησε όλες τις σερραϊκές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς και τους φιλοξενούμενους εκπροσώπους των ξενοδοχείων, τονίζοντας πως στόχος του Επιμελητηρίου είναι να επαναληφθεί με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των ξενοδοχείων δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την πόλη μας αλλά κυρίως από τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα των Σερρών, τα οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν. Μάλιστα τόνισαν πως η ποικιλία και η άρτια ποιότητά τους, μπορούν αδιαμφισβήτητα να τους εξασφαλίσουν την είσοδο σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. 

Εκτός από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο Α’ Αντιπρόεδρος Θωμάς Τενεκετζής, ο Β’ Αντιπρόεδρος Βασίλης Καλαϊτζίδης ( που συμμετείχε και ως επιχειρηματίας στις συναντήσεις), ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Ταΐρης , ο Υπεύθυνος ΓΕ.ΜΗ. Γιάννης Παπουτσής, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Γιώργος Μήχος και τα μέλη του Δ.Σ. Διαλεχτή Παυλάκη, Γιώργος Γούνας και Δημήτρης Αγγλίδης (που συμμετείχε και ως επιχειρηματίας στις συναντήσεις).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP