Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Politico: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι η Εύα Καϊλή

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

/ by Newsroom



Η Εύα Καϊλή αποφυλακίζεται με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Politico.

Ο Βέλγος δικηγόρος της Εύας Καϊλή επιβεβαίωσε την είδηση στο Politico, σημειώνοντας ότι μετά την αποφυλάκισή της η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα παραμείνει υπό κράτηση στο σπίτι της, με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Η Ελληνίδα πολιτικός, η οποία κατηγορείται για διαφθορά στην υπόθεση Qatar Gate, από την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται ότι είναι αθώα.

Η Εύα Καϊλή ήταν μεταξύ των πρώτων προσώπων που συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για το Qatar Gate, στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποίησαν οι βελγικές αρχές για το κατά πόσο ξένες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Κατάρ και του Μαρόκου, δωροδοκούσαν ευρωπαίους βουλευτές.

Στο στόχαστρο της έρευνας, είχαν μπει επίσης ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι και αρκετοί άλλοι νυν και πρώην ευρωβουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του σκανδάλου. Ο Παντσέρι φέρεται να σύναψε συμφωνία με τους Βέλγους ανακριτές τον Ιανουάριο, ώστε να έχει ευνοϊκότερη αντιμετώπιση.

Όλοι οι ύποπτοι που είχαν συλληφθεί για την υπόθεση, στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Μόνο η Εύα Καϊλή παρέμενε κρατούμενη στις φυλακές.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP