Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Στις Σέρρες σήμερα ο Αλεξης Τσίπρας – Ο συμβολισμός της επίσκεψης

Τρίτη 2 Μαΐου 2023

/ by Newsroom


Οι Σέρρες, προπύργιο του Καραμανλισμού, είναι μία από τις εκλογικές περιφέρειες που επέλεξε ο κ. Τσίπρας να είναι υποψήφιος.

Τις Σέρρες αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, εντείνοντας τις προεκλογικές περιοδείες του ανά τη χώρα. Ο κ. Τσίπρας θα περιοδεύσει στην πόλη των Σερρών και θα συνομιλήσει με πολίτες.

Σημειώνεται ότι οι Σέρρες, προπύργιο του Καραμανλισμού, είναι μία από τις εκλογικές περιφέρειες που επέλεξε ο κ. Τσίπρας να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ερωτηθείς για την επιλογή του αυτή ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει πως «έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό η απόφασή του να κατέβει στις Σέρρες. Σημείωσε ακόμη ότι ο κ. Καραμανλής «παραιτήθηκε με κλάματα από υπουργός» αλλά, όπως είπε, «φάνηκε ότι η παραίτηση ήταν υποκριτική».

«Ο συμβολισμός της δικής μου παρουσίας εκεί είναι ότι η πολιτική δεν είναι μία υπόθεση οικογενειών, γόνων, τζακιών. Και στη Ν.Δ. επίσης υπάρχουν αξιόλογοι πολιτικοί που δεν τυγχάνει να είναι εκπρόσωποι μεγάλων οικογενειών. Δεν έχει κάποιο προσωπικό χαρακτήρα αυτό αλλά έχει την απόφαση τη δική μου να μην αφήσω να ξεχαστεί αυτή η υπόθεση» είχε αναφέρει ο πρόέδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP