Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δημοπρατήθηκε το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης των κτηριακών υποδομών στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ»

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

/ by Newsroom


Ένα βήμα πιο κοντά στην αξιοποίηση του Επιχειρηματικού Κέντρου SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» ,με στόχο την ανάπτυξη του επιχειρείν, βρίσκεται πλέον το Επιμελητήριο Σερρών.
Το πρωί της Τετάρτης 17 Μαΐου πραγματοποιήθηκε «ζωντανά» στο χώρο του πρώην στρατοπέδου η ηλεκτρονική δημοπράτηση του εργολαβικού υποέργου, προϋπολογισμού 2.900.000 ευρώ, του έργου «Παρεμβάσεις αποκατάστασης, ενεργειακής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των υποδομών του Επιχειρηματικού Κέντρου SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ».

Το «κουμπί» για την έναρξη της διαδικασίας «πάτησε» ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» Αθανάσιος Γιάνναρης, παρουσία του Προέδρου της ΚΤΥΠ Τιμολέοντος Κατσίπου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιου Μαλλιαρά και της εκπροσώπου της εταιρίας που έχει αναλάβει ως τεχνικός σύμβουλος του έργου.

Το «παρών» έδωσε ο πρώην Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα αρχικά στην παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου στο Επιμελητήριο Σερρών και κατόπιν στην εξασφάλιση αυξημένης χρηματοδότησης για το έργο.

«Είμαστε σήμερα στην πολύ ευχάριστη θέση να δημοπρατούμε το εργολαβικό κομμάτι του μεγάλου έργου της ενεργειακής αναβάθμισης των κτηριακών υποδομών στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ». Αναμένουμε την κατάθεση των προσφορών έτσι ώστε να προκύψει ο ανάδοχος και εντός χρονοδιαγράμματος να αρχίσει η υλοποίησή του. Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω πως πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο, που με την ολοκλήρωσή του θα μεταμορφώσει την εικόνα του συγκεκριμένου χώρου και θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε πράγματα που θα ενισχύσουν ουσιαστικά και σημαντικά το επιχειρείν», τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤ.ΥΠ. ενημέρωσε πως οι προσφορές θα μπορούν να κατατίθενται έως τις 06/06/2023 έτσι ώστε μέχρι το τέλος του έτους να προκύψει ο ανάδοχος του έργου και στη συνέχεια να αρχίσει να υλοποιείται.

Να υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για ένα έργο που είχε ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» με αρχικό συνολικό προϋπολογισμό 3.032.548,00 ευρώ, ο οποίος κρίθηκε αναγκαίο να αυξηθεί κατά 1 εκατομμύριο ευρώ και πλέον διαμορφώνεται στα 4.055.548,00 ευρώ.

Παρόντες στη δημοπράτηση ήταν επίσης από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου οι Θωμάς Τενεκετζής , Α’ Αντιπρόεδρος, Γιώργος Ταΐρης, Γενικός Γραμματέας, Ελένη Τσιαπάρα, Οικονομική Επόπτρια και Γιώργος Μήχος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP