Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σερρών: Χριστούγεννα για όλους - Φιλανθρωπική Δράση

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

/ by Newsroom

 


«Χριστούγεννα για όλους - Φιλανθρωπική Δράση».

 

Η 1η Τοπική Ομάδα Υγείας Σερρών (Τ.ΟΜ.Υ.), σε συνεργασία με το Κοινωνικό Συσσίτιο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Σερρών, διοργανώνουν φιλανθρωπική δράση συλλογής τροφίμων και φαρμάκων, ενόψει των Χριστουγέννων, για να εξασφαλίσουν το γιορτινό τραπέζι και να καλύψουν τις φαρμακευτικές ανάγκες των ατόμων που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η πόλη μας έβαλε τα καλά της, βιτρίνες και σπίτια στολίστηκαν και όλοι μας μετράμε τις μέρες για τις γιορτές…Ελάτε λοιπόν να γεμίσουμε τον σάκο του Άη Βασίλη με καλούδια-τρόφιμα μακράς διαρκείας ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, σάλτσες, ζωμοί λαχανικών και άλλα είδη όπως αλουμινόχαρτο, λαδόκολλες, σακούλες και τάπερ μιας χρήσης. Επίσης στο Γιορτινό Κουτί Συλλογής Φαρμάκων θα συγκεντρώσουμε φάρμακα (αχρησιμοποίητα ή χρησιμοποιημένα, αλλά όχι ληγμένα) προκειμένου να στηρίξουμε τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες.

Έτσι λοιπόν όποιος/α από εσάς θέλει να βοηθήσει να γεμίσει ο Σάκος του Άη Βασίλη και το Γιορτινό Κουτί μπορεί να φέρει τα «Δώρα» του/της στον χώρο της 1η Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών (Πρ. Χριστοφόρου 25) καθημερινά και ώρες 8:00-14:00 μέχρι την Παρασκευή 15/12/23 όπου θα γίνει και η παράδοση στις αντίστοιχες δομές. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2321110041 και 2321058920.

Σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας, αλλά και η ενίσχυση του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης, της αλληλοβοήθειας και της στήριξης των συνανθρώπων μας, έτσι ώστε να μπούμε όλοι μαζί στο αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με Υγεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP