Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Απαγωγή Μαρκέλλας: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες της 33χρονη που άρπαξε τη 10χρονη (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

/ by Newsroom
mourthou-0

Η Ειρήνη Μούρθου κατηγορείται για αρπαγή, βιασμό, πορνογραφία με ανήλικο - «Δεν ήταν μόνη με την 33χρονη η Μαρκέλλα» υποστηρίζει ο αδερφός της

Αργά το βράδυ της Τρίτης, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το όνομα, τα στοιχεία ταυτότητας, τη φωτογραφία και την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 33χρονης ημεδαπής που απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη.

Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου, με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες, μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο-παθόντα, ο οποίος δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.

Πρόκειται για την: (επ) ΜΟΥΡΘΟΥ (ον) Ειρήνη του Κοσμά και της Ευαγγελίας, γεν. 1987.

apagwgeas_new_one
mourthou-1

Αδερφός Μαρκέλλας: Δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα η 33χρονη

«Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με την απαγωγέα», δήλωσε ο αδελφός της 10χρονης, ο οποίος  ζητά να διανυκτερεύει κοντά της, στο νοσοκομείο. Εκείνο που αξίζει να υπογραμμιστεί είναι ότι 25χρονος, ο οποίος διεκδικεί την επιμέλειά της, θεωρεί ότι στην υπόθεση της απαγωγής, εκτός από την 33χρονη, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα.

Αδελφός 10χρονης: Δεν ήταν μόνη σο διαμέρισμα
Το κύκλωμα που ενδεχομένως κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Μαρκέλας αναζητά πλέον η αστυνομία καθώς όπως αποκαλύπτει και ο αδελφός της, η 33χρονη που προφυλακίστηκε  μετά την απολογία της, δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα.

«Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 10χρονης.

Ο 25χρονος Χρήστος, όπως μετέδωσε το Mega, δεν έκανε καμία ερώτηση στο παιδί για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια της 33χρονης. Μόνη της η μικρή το μόνο που του εκμυστηρεύτηκε ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.

Ο αδελφός της 10χρονης κατέθεσε αίτηση διανυκτέρευσης στο νοσοκομείο που φιλοξενείται προσωρινά.

Παιδοψυχολόγοι και άνδρες της αστυνομίας κάνουν τα πάντα για να εκμαιεύσουν κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση. Ο αδελφός της 10χρονης εκτιμά πως η αδελφή του μπορεί να δώσει και άλλα σημαντικά στοιχεία στις Αρχές.

«Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη», ανέφερε.

Με ένα πρόγραμμα αυστηρό και το επισκεπτήριο απόλυτα ελεγμένο η 10χρονη μαθήτρια περιμένει να πάρει γρήγορα εξιτήριο.

[ads-post] 

Τι είπε στην απολογία της στον ανακριτή η 33χρονη απαγωγέας

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη.
Στη φυλακή οδηγείται η "κοκκινομάλλα" - GRTimes.gr
Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.
apa1
Η απολογία της διήρκεσε σχεδόν 2,5 ώρες. Ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας Ελένης Αναστασίου η κατηγορούμενη φέρεται ότι αρνήθηκε τις κακουργηματικές κατηγορίες.

-Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για την 10χρονη σε καμία περίπτωσή για ανήλικα παιδιά.

-Επιλέγω ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα.

-Έτσι όπως την πήρα έτσι θα την παρέδιδα.

-Ήμουν θολωμένη (βλέποντας ειδήσεις) σε μια κατάσταση που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω...

-Κατέστρεψα τον φορητό υπολογιστή στην Κατερίνη Όταν διάβασα σε Site ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην σύλληψη μου πανικόβλητη για να μην εντοπιστώ»είπε απολογούμενη η 33χρονη, σύμφωνα με το δικηγόρο της ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση στο fb, κατά τη διάρκεια της απολογίας.


Πηγη: protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP