Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Κορωνοϊός: Ο Νομός Σερρών ανάμεσα στις περιοχές με τη λιγότερη επίπτωση!

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

/ by Newsroom
Ο χάρτης του πανδημίας στην Ελλάδα
Στα 19 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοιού στην Ελλάδα σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες 8 από τα κρούσματα εντοπίζονται στην Ξάνθη, 1 στην Αθήνα, 1 στην Πέλλα ενώ 9 είναι εισαγόμενα και έχουν προέλθει από πτήσεις και από τον Προμαχώνα.

Πιο συγκεκριμένα, από τα 8 στην ΠΕ Ξανθής,  τα 3 είναι στον Δήμο Μύκης, εκ των οποίων το 1 είναι από Εχίνο.  Όσον αφορά τα εισαγόμενα, 2 προέρχονται από τον Προμαχώνα και 7 από πτήσεις.

Από το σύνολο των 3256 κρουσμάτων, 716 (22.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 1822 (56.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Όπως αποτυπώνεται στον σημερινό χάρτη επίπτωσης επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοιού στις "κόκκινες" περιοχές συγκαταλέγονται η Ξάνθη, η Αργολίδα, η Λάρισα, η Κοζάνη κι η Καστοριά.

[ads-post] 

Αμέσως μετά ακολουθούν οι περιοχές του Έβρου, Δράμας , Εύβοιας, Ηλείας, Αχαΐας, Κορινθίας κι η Αττική. 

Ενώ περιοχές με την λιγότερη και ελάχιστη επίπτωση θεωρούνται οι νομοί μεσσηνίας, Σερρών, Φθιώτιδας, η Κρήτη και το Βορειανατολικό Αιγαίο, αντίστοιχα.

Από την έναρξη της επιδημίας μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί συνολικά 190 θάνατοι. 


Πηγή: skai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP