Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Την ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στις Σέρρες προανήγγειλε ο Κώστας Καραμανλης

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

/ by Newsroom

Σε συσκέψεις υπό τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών μετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος Ανακοινώθηκε η ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στις Σέρρες

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος συμμετείχε σήμερα, 19 Ιουνίου 2020, σε σύσκεψη που συγκλήθηκε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, με θέμα την ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στην πόλη των Σερρών, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Καρίπογλου.
          

Στην σύσκεψη προήδρευσε ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστας Καραμανλής, μετείχαν δε, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, η Διευθύνουσα το Πρωτοδικείο Σερρών, Πρόεδρος Πρωτοδικών κ. Τσερούλη, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών κ. Παναγιώτης Καρίπογλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Σερρών κ. κ. Βακάλης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΚΤΥΠ ΑΕ.


Στην σύσκεψη έγινε γνωστό ότι, το νέο Δικαστικό Μέγαρο Σερρών, προϋπολογισμού 8 εκατομμυρίων ευρώ, θα κατασκευαστεί μέσω ΣΔΙΤ, εντός της επόμενης τριετίας, με ανταλλαγή των οικοπέδων του νυν Δικαστικού Μεγάρου και του οικοπέδου της ΔΕΥΑΣ που βρίσκεται έναντι του Ηρώου.

[ads-post] 


Με τον τρόπο αυτό, το δεύτερο μεγαλύτερο Πρωτοδικείο της Μακεδονίας θα αποκτήσει Μέγαρο αντάξιο του κύρους της Δικαιοσύνης και των προσδοκιών των πολιτών και των Δικηγόρων που καθημερινά συναλλάσσονται σ΄αυτό.


Αμέσως μετά, στην αίθουσα «Κων. Καραμανλής» του Διοικητηρίου συγκροτήθηκε σύσκεψη, στην οποία μετείχαν ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστας Καραμανλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, όλοι οι Δήμαρχοι της Π.Ε. Σερρών: Αμφίπολης κ.Στέργιος Φράστανλης, Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, Εμμ. Παππά κ. Δημήτριος Νότας, Ηράκλειας κ. Γεώργιος Κουτσάκης, Νέας Ζίχνης κ. Παντελής Μπόζης, Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης και Σιντικής κ. Φώτης Δομουχτσίδης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΚΤΥΠ ΑΕ.
 

Στην σύσκεψη παρουσιάστηκαν στον Υπουργό όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις υποδομές των σχολικών κτιρίων αρμοδιότητας των Δήμων, και τέθηκαν οι βάσεις για την επίλυσή τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP