Στο Νομό Σερρών για περιοδεία οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αρβανίτης και Κούλογλου


Στο Νομό Σερρών  πρόκειται να βρεθούν το διήμερο 24 και 25 Ιουνίου 2020,  οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία – GUE/NGL , Κώστας Αρβανίτης και Στέλιος Κούλογλου.

[ads-post] 

Το πρόγραμμα της επίσκεψης των ευρωβουλευτών έχει ως ακολούθως:

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020:

ΩΡΑ 10.00 Επίσκεψη στο εργοστάσιο ΚΡΙ ΚΡΙ

ΩΡΑ 11.00  Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, συνάντηση με τον διοικητή και τους εργαζόμενους

ΩΡΑ 12.00 Επίσκεψη στη δομή φιλοξενίας προσφύγων  Γεζίντι  που βρίσκεται στην πόλη των Σερρών προκειμένου να διαπιστώσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φιλοξενούμενοι και εργαζόμενοι στη δομή. 

ΩΡΑ 13.15 Συνέντευξη τύπου από τους ευρωβουλευτές στο ξενοδοχείο ELPIDA RESORT στα τοπικά μέσα ενημέρωσης

ΩΡΑ 20.30   Πολιτική Εκδήλωση στον υπαίθριο χώρο  του  πολυχώρου  «ST'ASTRA»  που βρίσκεται στην Κοιλάδα των Σερρών (Εξοχών 55) με θέμα:

«Δημοκρατία και ενημέρωση στην Ελλάδα, το κράτος των Αθηνών και οι ρωγμές στην περιφέρεια».

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

ΩΡΑ 10.30-12.00 Επίσκεψη στο Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας Σερρών και στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας. Συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών. Συνάντηση με εργαζόμενους

ΩΡΑ 12.00 Επίσκεψη στο Δήμαρχο Νιγρίτας Σερρών

ΩΡΑ 13.30  Επίσκεψη στο δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών  που βρίσκεται στη θέση «ΚΛΕΙΔΙ» ΤΟΥ Δήμου Σιντικής προκειμένου να διαπιστώσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φιλοξενούμενοι και εργαζόμενοι στη δομή. 

Τους Ευρωβουλευτές  θα πλαισιώσουν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό  Σερρών  Αβραμάκης Λευτέρης, αλλά και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, με τη βοήθεια και στήριξη των οποίων διοργανώνεται αυτή η περιοδεία.