Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Κυβερνητικά «καψώνια» στους ελευθερους επαγγελματίες: Υποχρεούνται να το διατυμπανίζουν με αφίσα αλλά και στο Internet εάν πάρουν τα 534 ευρώ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

/ by Newsroom

Αν θέλουν τα 534 ευρώ οι δικαιούχοι ελεύθεροι επαγγελματίες, θα πρέπει να τα θέλουν πολύ... Τόσο που να είναι διατεθειμένοι να το γράψουν σε αφίσα Α3


Μετά την πολύμηνη ταλαιπωρία και ανασφάλεια εξαιτίας της πανδημίας, οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει τώρα να υποστούν και τα «καψόνια» της κυβέρνησης εάν θέλουν να λάβουν το επίδομα των 534 ευρώ, το οποίο και δικαιούνται.

Με συγκεκριμένους όρους που περιλαμβάνουν μέχρι και ανάρτηση αφίσας Α3 για ενημέρωση του κοινού θα δοθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 300 και 534 ευρώ σε ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και ατομικές επιχειρήσεις.

Ειδικότερα για να καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού θα πρέπει οι δικαιούχοι να ανακοινώσουν παντού ότι πήραν αποζημίωση ειδικού σκοπού αφού πέρα από την αφίσα που πρέπει να αναρτήσουν θα πρέπει και στην ιστοσελίδα της επιχείρησης να περιλαμβάνεται σύντομη περιγραφή της οικονομικής ενίσχυσης που πήραν!

[ads-post] 

Ειδικότερα σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας καταβάλλεται αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ και 300 ευρώ σε ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων καθώς στις επιχειρήσεις με τη μορφή ομόρρυθμων, ετερόρρυθμων, περιορισμένης ευθύνης εταιρειών και ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών (ΙΚΕ) ανάλογα με τον ΚΑΔ που περιλαμβάνει ο παρακάτω πίνακας.

Η αίτηση για τη χορήγηση της αποζημίωσης υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέχρι και την 25η Ιουνίου 2020, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ «myBusinessSupport».


*με πληροφορίες από dikaiologitika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP