Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Διαφορά-ρεκόρ 24% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι υπουργοί προελαύνουν (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

/ by Newsroom
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Διαφορά-ρεκόρ 24% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι υπουργοί προελαύνουν (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Πολύ μεγάλη η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Opinion Poll στην εκλογική περιφέρεια της Α΄Αθηνών.

Ειδικότερα σε ερώτηση των πολιτών για το τι θα ψήφιζαν οι πολίτες εάν γίνονταν αύριο εκλογές, η ΝΔ λαμβάνει 41,5% έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται καταλληλότερος Πρωθυπουργός σε ποσοστό 55% έναντι 14,8% του Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με τους ερωτώμενους στην Αθήνα.

Σχετικά με το αν έμειναν ικανοποιημένοι ή όχι από την συνολική στάση Κυριάκου Μητσοτάκη για αντιμετώπιση της πανδημίας, οι ερωτώμενοι απάντησαν ΝΑΙ σε ποσοστό 39% και αρκετά σε ποσοστό 37%.

Όσο για το εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της οικονομίας το 46% λέει ναι, ενώ όχι απαντά το 52%.

Σχετικά με τις προτάσεις για την αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, αυτή της ΝΔ λαμβάνει 42%, ενώ εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ μόλις 10,8%.

[ads-post] 

Δημοφιλείς υπουργοί

Οι πολίτες ανέδειξαν τον Βασίλη Κικίλια σε δύο κατηγορίες, αυτή του πιο δραστήριου βουλευτή της Ά Αθηνών σήμερα – με ποσοστό 32,3% και του βουλευτή που θα ψήφιζαν αν ήταν τώρα υποψήφιοι – με ποσοστό 51,0%.

Στη δεύτερη θέση και στις δύο κατηγορίες βρίσκεται η Ολγα Κεφαλογιάννη, παρ’ ότι δεν έχει κάποια κυβερνητική θέση και ακολουθούν οι Ν. Κακλαμάνης, Θ. Πλεύρης, Αγγ. Συρίγος.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει θετικές κρίσεις σε ποσοστό 54% και αρνητικές σε ποσοστό 38%, ενώ ο Γιώργος Πατούλης έχει θετικές γνώμες 29% και αρνητικές 45%.

                   




Πηγη: eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP