Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Κορωνοϊός: Τι θα γίνει τελικά με ΔΕΘ και SEREXPΟ;

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

/ by Newsroom

Προγραμματίζονται… μόνο με την ελπίδα οι εκθέσεις ΔΕΘ και SEREXPΟ!

Ενώ όλες οι προγραμματισμένες εκθέσεις προγραμματίζονται για το Σεπτέμβριο, κανένας δεν είναι απολύτως σίγουρος, πρώτον το ότι θα γίνουν και δεύτερον αν θα είναι …πετυχημένες.

Από την μία τα πρωτόκολλα και από την άλλη ο φόβος δημιουργούν ένα τοξικό περιβάλλον που όμοιο τους δεν έχουμε ξαναζήσει.

Μιλώντας με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, βλέπω πως θέλουν πραγματικά να πάνε σε εκθέσεις, αλλά δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Ναι στην επιχειρηματικότητα…ναι και στην δημόσια υγεία

Λένε όλοι ναι στην επιχειρηματικότητα, αλλά θέλουν οι όποιες εκθέσεις να είναι για δουλειά και όχι για διασκέδαση

Προετοιμάζονται ΔΕΘ και SEREXPΟ

Ήδη προετοιμάζεται η ΔΕΘ, με στόχο λιγότερους επισκέπτες και στόχευση καθαρά …εξαγωγική!

Κεντρικό καλεσμένος στην ΔΕΘ θα είναι η Γερμανία, καθώς στο Εθνικό Γερμανικό Περίπτερο 13, συνολικής έκτασης 6.000 τ.μ..

H έκθεση θα πραγματοποιηθεί (;) από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ θα έχουν μεγάλη παρουσία διεθνείς όμιλοι με δραστηριοποίηση σε κλάδους, όπως οι

αερομεταφορές,
η αεροπλοΐα – αεροδιαστημική,
η αυτοκινητοβιομηχανία,
η Ενέργεια – Πράσινη οικονομία,
η διαχείριση αποβλήτων,
οι ταχυμεταφορές – Logistics,
η Φαρμακοβιομηχανία,
η Τεχνολογία πληροφορικής και λογισμικού,
η Νεοτεχνολογία,
τα Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη και η Αγροδιατροφή

Η εκθεσιακή προετοιμασία των γερμανικών εταιρειών έχει ήδη αρχίσει, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας και προστασίας, τα οποία θα ισχύσουν λόγω Covid-19 για όσους επισκέπτες, εκθέτες και συνεργάτες βρεθούν στον χώρο της 85ης ΔΕΘ.

Στο Περίπτερο 13 θα έχουν, επίσης, παρουσία σημαντικοί Γερμανικοί φορείς της οικονομίας, του επιχειρείν, της παιδείας και του πολιτισμού, ενώ θα διοργανωθεί και μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, εστιασμένες στην οικονομία, την εκπαίδευση, τη βιώσιμη ανάπτυξη κ.α.

[ads-post] 

Τα δεδομένα για την SEREXPΟ

Όσο για την έκθεση του δικού μας Επιμελητηρίου , την SEREXPΟ, που μόνο εξαγωγική δεν είναι, μαθαίνω πως υπάρχει ο προγραμματισμός για την πραγματοποίησή της, αλλά κανένας δεν είναι σίγουρος για το αν θα γίνει τελικά.
Σαν τα πανηγύρια της Ηράκλειας και την Σκοτούσσας, που όλοι θέλουν να γίνουν αλλά τον τελευταίο λόγο και για αυτά θα τον έχει ο …Τσιόρδας!

Και είναι κρίμα, γιατί ο τζίρος τους, ειδικά της Σκοτούσσας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ποσοστό του ΑΕΠ του νομού Σερρών!


Πηγη: e-vima.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP