Σέρρες: 30 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο - Αρκετά τα ύποπτα περιστατικά, λίγα τα εξιτήρια


Ένας ακόμη θάνατος από κορωνοϊό καταγράφηκε στο νομό Σερρών. Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για ένα 69χρονο κάτοικο της πόλης των Σερρών ο οποίος έχασε χθες βράδυ την ζωή του από τον ιό που θερίζει.

ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ

Μεγάλη είναι η επιβάρυνση του νοσοκομείου Σερρών καθώς αυτή την ώρα νοσηλεύονται 30 περιστατικά covid 19 και αρκετά ύποπτα για τα οποία αναμένονται τα αποτελέσματα ενώ μέχρι στιγμής δεν μπορεί να γίνει διασωλήνωση ασθενούς και τα εξιτήρια είναι πολύ λίγα, σύμφωνα με το διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Σερρών. 

Παράλληλα υπάρχουν θετικοί γιατροί και νοσηλευτές οι οποίοι είναι εκτεθειμένοι αφού βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Για τα άτομα αυτά τηρούνται αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα. 

Όσο για τα ύποπτα κρούσματα που προσέρχονται στο νοσοκομείο για εξέταση προσπαθούν να τα κρατήσουν όσο γίνεται πιο μακριά.

Στο μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα για νέα κρούσματα στο γηροκομείο της Κωστοπουλείου Στέγης ενώ όπως έγινε γνωστό σήμερα έκλεισε το κατάστημα της ΔΕΗ στις Σέρρες μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα σε υπάλληλο.
[ads-post] 
Στην ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρεται ό,τι:

«Η ΔΕΗ Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία και με αφορμή επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού Covid-19 σε εργαζόμενο καταστήματος της επιχείρησης στις Σέρρες, ενημερώνει για τα εξής:

Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του καταστήματος μέχρι και την Παρασκευή 06.11.2020

Προγραμματίστηκαν και διενεργήθηκαν τεστ Covid-19 σε όλους τους εργαζόμενους του καταστήματος. Τα τεστ ήταν στο σύνολό τους αρνητικά.

Προγραμματίστηκε για την Κυριακή 08.11.2020 συστηματική απολύμανση όλων των χώρων ως προληπτικό μέτρο κατά της διασποράς του ιού.

Προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 06.11.2020, σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό της Διεύθυνσης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΔΥΑΕ), η διενέργεια τεστ Covid-19 εκ νέου για τους εργαζόμενους. Υπό την προϋπόθεση ότι όλα τα τεστ είναι αρνητικά, το κατάστημα θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα 09.11.2020»


Πηγη: epiloges.tv