Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Τα παπαγαλάκια των αφεντικών στην υπηρεσία μιας ανίκανης κυβέρνησης

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

/ by Newsroom


Όταν η πραγματικότητα “βγάζει μάτι” και αρχίζουν να βρωμάνε τα “κόπρανα” της ανικανότητας της κυβέρνησης που δε μπορούν να κρυφτούν κάτω από το “χαλί” της σιωπής και των fake news, τότε ως δια μαγείας επιστρατεύονται οι “έγκριτοι” δημοσιογράφοι για να αλλάξουν “πίστα” στην ενημέρωση.

Αυτό το non paper του Μαξίμου που έδινε οδηγίες στα φιλικά της μέσα “εξημέρωσης” για το πως πρέπει να χειραγωγούν την κοινή γνώμη προς όφελος της καρικατούρας του Μωυσή και του κυβερνητικού θιάσου του, δεν ήταν μια τυχαία περίπτωση. Ήταν η δημόσια επιβεβαίωση αυτού που συμβαίνει χρόνια τώρα.

Η επιβεβαίωση ότι οι κρατικοδίαιτοι εκδότες - καναλάρχες έχουν στήσει ένα μηχανισμό προπαγάνδας και απόκρυψης της αλήθειας. Και όταν η πραγματικότητα “βγάζει μάτι” και αρχίζουν να βρωμάνε τα “κόπρανα” της ανικανότητας της κυβέρνησης που δε μπορούν να κρυφτούν κάτω από το “χαλί” της σιωπής και των fake news, τότε ως δια μαγείας επιστρατεύονται οι “έγκριτοι” δημοσιογράφοι για να αλλάξουν “πίστα” στην ενημέρωση.

Είναι προς διερεύνηση αν οι οδηγίες χειραγώγησης της κοινής γνώμης δίνονται από το Μαξίμου ή από κάποιο “ιερατείο” της τέταρτης εξουσίας μέσω του Μαξίμου και πάνω από αυτό!!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι “ναυαρχίδες” του λεγόμενου αστικού τύπου της 6ης Νοεμβρίου μετά το οριζόντιο lock down το οποίο προκάλεσε η ανερμάτιστη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η μεν “Καθημερινή” στο κύριο άρθρο της ανακαλύπτει λαϊκιστική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ με όχημα την πανδημία, τα δε “ΝΕΑ” δια του Πρετεντέρη “ανεβάζουν” το επίπεδο. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ι.Κ. Πρετεντέ.... δηλώνει ότι “δυσκολεύεται να καταλάβει πως μπορείς να κάνεις αντιπολίτευση μέσα στην πανδημία.... αντιπολιτευόμενος την πανδημία”!! Δεν έχουμε οποιαδήποτε αμφιβολία για το δείκτη νοημοσύνης του δημοσιογράφου και την αδυναμία του κατανόησης, αλλά γι’ αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πάντως η συνταγή είναι μία. Μην κάνετε αντιπολίτευση γιατί .... η πανδημία, της πανδημίας,.. ω πανδημία!!!

Μούγκα για την προετοιμασία που ΔΕΝ έγινε από την ανύπαρκτη κυβέρνηση του ανίκανου και φοβισμένου πρωθυπουργού για θωράκιση του εθνικού συστήματος υγείας (όπως φωνάζουν μήνες τώρα οι γιατροί).

Μούγκα για το “πάστωμα” των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς αφού “ο Μητσοτάκης δεν μπορούσε να γεννήσει λεωφορεία από το πουθενά” - άφαντος ο επιβήτορας!!!.

Μούγκα για τα test covid-19 που δεν έγιναν μαζικά στον πληθυσμό μετά το πρώτο lock down, όπως έκαναν οι περισσότερες χώρες του κόσμου, ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα της μετάδοσης.

Μούγκα για την οικονομική κατάρρευση και την καταστροφή μικρομεσαίων και εργαζομένων των 400 και 200 €, όπως απαιτούσαν οι βιομήχανοι. “Δεύτερη ευκαιρία” το να χάνεις το σπίτι σου!!!

Μούγκα για το πάστωμα στα σχολεία που μέχρι χθες δεν κολλούσε ο ιός, αλλά σήμερα κλείνουν. Μούγκα για το συνωστισμό στις εκκλησίες και τους “αλεξίσφαιρους” στον κορωνοϊό ρασοφόρους, μούγκα γενικώς, μούγκα και παραπλάνηση .....

Επειδή, ωστόσο “από τρελό και από μικρό (στο μυαλό) μαθαίνεις την αλήθεια” που λέει ο πάνσοφος (;) λαός μας, ο Ιωάννης των ΝΕΩΝ, ο της “Αποκαλύψεως”, ίσως, λέμε ίσως, έβγαλε στα φόρα τις μύχιες σκέψεις του αφεντικού Μαρινάκη. Αναφέρεται ο “έγκριτος” στο ιστορικό γεγονός της συγκυβέρνησης Συντηρητικών - Εργατικών στην Βρετανία για την αντιμετώπιση της Γερμανικής επίθεσης κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Τότε ο ηγέτης των Εργατικών έθεσε ως μοναδικό όρο συμμετοχής σε μια συμμαχική κυβέρνηση την αντικατάσταση του συντηρητικού πρωθυπουργού Τσάμπερλεν, προτείνοντας τον Τσόρτσιλ. Αίτημα που έγινε αποδεκτό από τους Συντηρητικούς κλπ, κλπ ....
 
Τι θέλει να πει ο ποιητής Ιωάννης με αυτή την ιστορική αναφορά; Μήπως προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την “επίθεση” της πανδημίας να ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ “εθνική” σύμπραξη με την ΝΔ θέτοντας ως όρο την απομάκρυνση του Κυριάκου;

Μήπως το αφεντικό ο Μαρινάκης και τα λοιπά αφεντικά - ιδιοκτήτες της χώρας βλέπουν ότι πόνταραν τα “λεφτά” τους σε κουτσό άλογο και κινδυνεύουν να χάσουν τα “αυγά και τα πασχάλια” τους διότι “δεν κάνει το παιδί” όπως έλεγε και ο μπαμπάς Μητσοτάκης;

Μήπως φοβούνται ότι η εικονική πραγματικότητα την οποία επιμελούνται θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος μπροστά στη σκληρή και επώδυνη πραγματικότητα η οποία έρχεται σαν τσουνάμι; Μήπως ο φόβος μιας νέας “παρένθεσης” των κατσαπλιάδων - Μαδουριστών δε θα είναι “παρένθεση” με τα χαρακτηριστικά της πρώτης περιόδου; Μήπως ψάχνουν πρόθυμους συναινετικών λύσεων “εθνικής σωτηρίας”, από πολιτικούς χώρους της αντιπολίτευσης;

Άγνωστοι οι σχεδιασμοί και οι επιδιώξεις της παρασιτικής ολιγαρχίας και του υπηρετικού της προσωπικού. Ας έχουν γνώση οι φύλακες....


Πηγη: koutipandoras.gr (Μαθηματικός)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP