Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Εμβόλιο κορωνοϊού: Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα των ραντεβού για την ηλικιακή ομάδα 80-84 ετών

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

/ by Newsroom

Αύριο Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2020, στις 6 το απόγευμα, θα ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού εμβολιασμού για την ηλικιακή ομάδα 80-84 ετών, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά την ενημέρωση της Πέμπτης.

«Από αύριο στις έξι η ώρα το απόγευμα, θα προχωρήσουμε στο άνοιγμα των ραντεβού για την επόμενη ηλικιακή ομάδα, σύμφωνα με την προτεραιοποίηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, που είναι για τις ηλικίες 80 έως 84 ετών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεμιστοκλέους.

O Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας υπενθύμισε δε ότι ο πολίτης που είναι εγγεγραμμένος στην άυλη συνταγογράφηση θα λάβει αυτόματα μήνυμα και το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να επιβεβαιώσει το ραντεβού:

  • Κατόπιν σύνδεσης με στοιχεία TAXIS στην ιστοσελίδα https://emvolio.gov.gr.
  • Επιβεβαιώνοντας το προτεινόμενο ραντεβού μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) στον 5-ψήφιο κωδικό αποκλειστικής χρήσης 13034.

Για τους πολίτες, που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα τεχνολογικά μέσα, το κλείσιμο του ραντεβού θα μπορεί να γίνει με επίσκεψη στα ΚΕΠ ή φαρμακεία. Ο πολίτης θα λαμβάνει τον μοναδικό κωδικό-αριθμό ραντεβού, καθώς και το QR Code, ανάλογα με τον τρόπο που προγραμμάτισε το ραντεβού. Σημειώνεται ότι μέσω της εφαρμογής των ραντεβού προγραμματίζεται ταυτόχρονα και ο επαναληπτικός εμβολιασμός.

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο κ. Θεμιστοκλέους, μέχρι σήμερα έχουν κλειστεί 400.000 ραντεβού για την 1η και 2η δόση του εμβολίου ενώ χθες σημειώθηκε ρεκόρ ημερήσιων εμβολιασμών καθώς σε μία ημέρα εμβολιάστηκαν 15.290 άτομα.


Πηγη: enikos.gr



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP