Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Τάσος Χατζηβασιλείου: Αναγκαιότητα η προσβασιμότητα των ΑμΕΑ στα Ειρηνοδικεία Σιδηροκάστρου και Νιγρίτας

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

/ by NewsRoom

Την αναγκαιότητα έναρξης σειράς εργασιών που θα διευκολύνουν την προσβασιμότητα ατόμων με κινητικές αναπηρίες, ηλικιωμένων και ατόμων με κινητικά προβλήματα, στα Ειρηνοδικεία Σιδηροκάστρου και Νιγρίτας, ζητά ο Γραμματέας της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Ν.Δ. και βουλευτής Σερρών, Τάσος Χατζηβασιλείου.

Με επιστολή που έστειλε στον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Κώτσηρα, ζητά την σύντομη καταγραφή και υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών για τη βελτίωση της προσβασιμότητας ατόμων με κινητικές δυσκολίες στα δύο Ειρηνοδικεία. Η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης που έλαβε το Υπουργείο Δικαιοσύνης για προώθηση των δράσεων ευθύνης του Εθνικού Σχέδιο Δράσης για τα ΑμεΑ.

«Οι εν λόγω επεμβάσεις στις κτηριακές υποδομές θα βελτιώσουν την καθημερινότητα εκατοντάδων Σερραίων, που στερούνται εύκολης πρόσβασης στις υπηρεσίες της Δικαιοσύνης, ενώ η εξασφάλιση της πρόσβασης όλων των πολιτών σε δημόσια κτήρια και εγκαταστάσεις δεν αποτελεί μόνο θέμα ισότητας, αλλά πρωτίστως ζήτημα ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας», υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο κ. Χατζηβασιλείου.


Πηγη: epiloges.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP