Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

“Έβρεξε” προβλήματα και στα σχολεία των Σερρών

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

/ by Newsroom

Και ο τομέας της εκπαίδευσης επλήγη στον Δήμο Σερρών καθώς σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Δημήτρη Σιαμάγκα, έξι σχολικές μονάδες από την ισχυρή βροχόπτωση των τελευταίων ημερών άνοιξαν και πάλι τις πληγές τους, με αποτέλεσμα κουβάδες και σφουγγαρίστρες να επιστρατεύονται ώστε να μαζευτούν τα νερά που έτρεχαν από τις σκεπές.

Οι σχολικές μονάδες είναι: Το Ειδικό σχολείο Σερρών, το δημοτικό σχολείου Σκουτάρεως, 6ο δημοτικό σχολείο Σερρών, το Μουσικό Σχολείο, το 3ο Γενικό Λύκειο και το δημοτικό σχολείο Προβατά. Όπως τις παραπάνω σχολικές μονάδας, το Ειδικό σχολείο και το δημοτικό του Προβατά χρίζουν άμεσης αποκατάστασης των κεραμοσκεπών τους καθώς τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι μεγάλα.

Σύμφωνα, με τον κύριο Σιαμάγκα το αισιόδοξο την όλη υπόθεση είναι ότι ευτυχώς υπάρχει το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και έτσι ο δήμος Σερρών θα μπορέσει να καταθέσει μια μελέτη προϋπολογισμού πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, ώστε να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές και τα παιδιά να μην κάνουν μάθημα μέσα στα νερά.

Προς το παρόν όμως και μέχρι να εγκριθεί η μελέτη και να δοθούν τα χρήματα, θα υπάρξουν κάποια μπαλώματα όπως χαρακτηριστικά είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.


Πηγη: epiloges.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP