Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Επίδομα θέρμανσης: Επικαιροποιήθηκαν οι ΤΚ τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Σερρών – Παρέμβαση του Δημάρχου

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

/ by Newsroom

Επιλύθηκαν πλήρως τα προβλήματα στην υποβολή αιτήσεων επιδόματος θέρμανσης για την αγορά καυσόξυλων και πέλετ από κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Σερρών και ειδικότερα της Ορεινής, της Άνω Βροντούς, του Ξηροτόπου και του Μετοχίου μετά και από την παρέμβαση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Ο Δήμαρχος Σερρών έθεσε το ζήτημα του αποκλεισμού των εν λόγω δικαιούχων από το σύστημα εξαιτίας εσφαλμένης καταγραφής Ταχυδρομικού Κώδικα των οικισμών, όπου διαμένουν με επιστολή του την προηγούμενη εβδομάδα προς τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Με την επιστολή ο Δήμαρχος Σερρών αιτήθηκε την επικαιροποίηση των Ταχυδρομικών Κωδικών στους σχετικούς καταλόγους καθώς και την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης επιδόματος θέρμανσης για καυσόξυλα και βιομάζα.

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση του Δημάρχου Σερρών από το Υπουργείο Οικονομικών, έχει ολοκληρωθεί η επικαιροποίηση των Ταχυδρομικών Κωδικών για όλους τους οικισμούς, που καταγράφηκαν προβλήματα. Οι αιτήσεις των δικαιούχων για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης μπορούν να υποβάλλονται στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ μέχρι αύριο, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP