Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 - Τι δήλωσε ο Χρυσοχοΐδης

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

/ by Newsroom


Ανοιχτό το ενδεχόμενο η απαγόρευση κυκλοφορίας να αρχίζει από τις 6 το απόγευμα άφησε μέσω του ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λέγοντας «εξαρτάται από τις τοπικές συνθήκες. Είναι κάτι που θα το δούμε, δεν μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή».

"Τοπικά ίσως χρειαστούν περισσότερα μέτρα, σε κάποιες περιοχές όπως για παράδειγμα η Πάτρα. Αντιλαμβάνομαι ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, την παρακολουθούμε κάθε ημέρα και αναλόγως θα φανεί αν θα πάρουμε μέτρα με αναφορά του συμβουλίου των λοιμωξιολόγων" περιέγραψε.

Ερωτηθείς για το αν θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ ένα γενικό αυστηρό lockdown για δύο εβδομάδες, ο κ. Χρυσοχοΐδης προειδοποίησε ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της καμπής. "Όλα τα δεδομένα θα τεθούν υπόψιν των λοιμωξιολόγων, και ανάλογα θα ληφθούν αποφάσεις" υπογράμμισε.

«Πρέπει να προλάβουμε κάποια πράγματα πριν διολισθήσουμε σε δύσκολες καταστάσεις» τόνισε ο υπουργός.

«Έχουμε ρίξει το μεγάλο βάρος στο βράδυ. Οι ελεγκτικές αρχές έχουν κουραστεί. Χθες υπήρξε μια δραστηριότητα να εξαφανιστεί το θέμα των όρθιων έξω από τα μαγαζιά» σημείωσε.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε ότι αύριο Πέμπτη θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.


Πηγη: enikos.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP