Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Διαδικτυακή συναυλία «ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ» για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

/ by NewsRoom

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14.02.2021 & ΩΡΑ 21:00 ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «παίΖΟΥΜΕ με τον Έρωτα» του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 21:00, η Συναυλία «Από τη Βιέννη με αγάπη» της Ορχήστρας Orpheus Kammerorchester Wien σε live streaming  από τη Βιέννη.

Συναυλία «Από τη Βιέννη με αγάπη» | Ορχήστρα Orpheus Kammerorchester Wien
H Ορχήστρα «Ορφέας» της Βιέννης  έχει και Ελληνικό χρώμα στη σύνθεσή της, καθώς ιδρύθηκε το 2011 από τον καλλιτεχνικό διευθυντή και μαέστρο της, τον Θεσσαλονικιό Κωνσταντίνο Δημηνάκη, έναν από τους πιο σημαντικούς μαέστρους της γενιάς του. Εξάλλου στην Ορχήστρα παίζουν και Έλληνες μουσικοί, μαζί με Ευρωπαίους συναδέρφους τους.
Όσο για το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί, ο τενόρος Oreste Cosimo  και η  σοπράνο Ζωή Νικολαίδου θα πλαισιώσουν τους μουσικούς σε μια συναυλία μίας ώρας με πασίγνωστες άριες, που έχουν ως θέμα τον έρωτα και το πάθος. Ανάμεσα στις άριες θα παρεμβάλλονται μικρές, επεξηγηματικές αφηγήσεις από τον μαέστρο, που θα φωτίζουν το περιεχόμενό της κάθε άριας.

Η συναυλία αυτή θα είναι αφιερωμένη στη στήριξη της προσπάθειας του Επιμελητηρίου Σερρών για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών. Στόχος της δράσης είναι η αγορά ιατρικού εξοπλισμού για κάλυψη των άμεσων αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορωνοιού.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Μέγκλας, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών ευχαριστούν θερμά το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του και ιδιαιτέρως την Πρόεδρο & Καλλιτεχνική Διευθύντρια, κα Μυκωνίου, καθώς και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κο Σπυρόπουλο για τη στήριξη της προσπάθειας του Επιμελητηρίου Σερρών.

Στηρίξτε το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών στον Παρακάτω Τραπεζικό Λογαριασμό:
Τράπεζα: Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας
ΙΒΑΝ: GR18 0990 0100 0030 1000 0158 900
Δικαιούχος: Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Ν. Σερρών

Το live stream θα προβληθεί μέσα από τη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού στο facebook και θα κοινοποιηθεί και στη σελίδα του Επιμελητηρίου Σερρών στο facebook καθώς και μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα eStage.gr για όλους αυτούς που δεν διαθέτουν facebook.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP