Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

ΚΙΝΑΛ: Ο κ. Γεωργιάδης "μαρτύρησε" τις προθέσεις της κυβέρνησης για την εστίαση

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

/ by Newsroom


"Η εστίαση αποτελεί το μεγάλο θύμα των οικονομικών συνεπειών του κορονοϊού, ίσως το μεγαλύτερο", υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής στην οποία εξαπολύει επίθεση κατά του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του σχετικά με την κινητοποίηση των επαγγελματιών της εστίασης την Τετάρτη όπου ως ένδειξη διαμαρτυρίας σκοπεύουν να παραδώσουν τα κλειδιά από τα καταστήματά τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

"Αυτή είναι μια οδυνηρή πραγματικότητα για χιλιάδες επαγγελματίες και εργαζόμενους που δεν ξέρουν αν θα υπάρχει επόμενη μέρα στον κλάδο τους", συνεχίζει το ΚΙΝΑΛ στην ανακοίνωσή του και προσθέτει:

"Βέβαια, τη δύσκολη αυτή κατάσταση κάποιοι στην κυβέρνηση τη μεταφράζουν ως ''αχρείαστη γκρίνια'' ή και επενδυτική ευκαιρία. Όπως έπραξε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης που ζήτησε από τους εστιάτορες (που δικαίως διαμαρτύρονται) να του παραδώσουν τα κλειδιά και αυτός θα «τα πάρει».

Οι δηλώσεις αυτές δεν αποδεικνύουν μόνο την αδιαφορία της ΝΔ για το λιανεμπόριο, την εστίαση, την μικρή και μεσαία επιχείρηση. Προχωρούν και ακόμα παρακάτω.

Γιατί ο κ. Γεωργιάδης «μαρτύρησε» τις προθέσεις της Κυβέρνησης, αλλά και τον τρόπο που αυτή αντιλαμβάνεται την κρίση. Ως ευκαιρία για τους λίγους και δυνατούς. Ως ευκαιρία, ακόμα και για τους ίδιους".



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP