Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Κατέβηκαν στην πόλη των Σερρών τα τρακτέρ - Δυναμική η κινητοποίηση των αγροτών

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

/ by NewsRoom


Εκπρόσωποι αγροτών από ολο το νομό Σερρών συμμετείχαν στη σημερινή διαμαρτυρία τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην Κυβέρνηση και στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης .

Στη διαμαρτυρία το παρών έδωσαν και αγρότες από διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ συμμετείχαν και Σερραίοι παραγωγοί λαϊκών αγορών, αλλά και παραγωγοί λουλουδιών από τη Μονόβρυση.

Τα βασικά αιτήματα της διαμαρτυρίας είναι:

• Να δοθεί ενίσχυση στους βαμβακοπαραγωγούς λόγω covid-19,

• Να δοθούν άμεσα αποζημιώσεις στους πληγέντες- από τις πρόσφατες πλημμύρες- παραγωγούς,

• Να δοθεί λύση στο πρόβλημα των εξοντωτικών προστίμων που επιβάλλονται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ,

• Να αρθεί το «πράσινο τέλος» στους αγρότες, που όχι μόνο δεν έχει συμβάλλει στη μείωση του κόστους παραγωγής, αλλά αντίθετα το επιβαρύνει ακόμη περισσότερο.

• Να δοθεί λύση στο μείζον πρόβλημα των τευτλοπαραγωγών, που «έπεσαν» θύματα παραπλάνησης και σήμερα είναι αντιμέτωποι με ένα οικονομικό αδιέξοδο.

Οι αγρότες στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλο και του παρέδωσαν τα αιτήματά τους.

Στη διαμαρτυρία κλήθηκαν να παραστούν και οι τοπικοί βουλευτές ωστόσο το παρών έδωσαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμακης, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κώστας Μπούμπας και εκπρόσωποι της Τομεακή Οργάνωσης του ΚΚΕ Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP