Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σερρών - ΚΕΔΗΣ: Αναχωρεί η αποστολή για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

/ by NewsRoom

Με προορισμό την Ελασσόνα αναχωρεί αποστολή από τον Δήμο Σερρών και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) , στο πλαίσιο της Εκστρατείας συμπαράστασης κι αλληλεγγύης που διοργανώθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Σερρών κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας.

Σήμερα η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κι Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού και Νεολαίας κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη υποδέχτηκε τον Δήμαρχο Σερρών στις εγκαταστάσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης , όπου και συγκεντρώνονται τα είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας , που έχασαν τις περιουσίες τους από το χτύπημα του Εγκέλαδου.

«Η Εκστρατεία συμπαράστασης κι αλληλεγγύης για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας της Ελασσόνας «στέφθηκε» με επιτυχία και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι αναχωρεί η πρώτη αποστολή από τον Δήμο Σερρών. Οι Σερραίοι, απλοί πολίτες, φορείς και σύλλογοι δεν έμειναν αμέτοχοι, αντιθέτως έδειξαν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στον δοκιμαζόμενο λαό της Ελασσόνας. Είμαστε όλοι κοντά στους σεισμοπαθείς, προκειμένου να διευκολύνουμε τη δύσκολη καθημερινότητά τους», ανέφερε ο δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Όλους τους Σερραίους ευχαρίστησε με τη σειρά της και η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Η ανταπόκριση των απλών Σερρών πολιτών αλλά και των φορέων και συλλόγων στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής Σερρών και της Κοινωφελούς Επιχείρησης, να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που εν μία νυκτί έχασαν τις περιουσίες τους, είναι πράγματι μεγάλη. Ο καθένας ξεχωριστά έβαλε τον δικό του κρίκο στην αλυσίδα αγάπης για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας και όλοι μαζί για άλλη μια φορά στηρίξαμε τον εθελοντισμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP