Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σερρών: Διαδικτυακή εκδήλωση από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

/ by Newsroom


Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Σερρών σε συνεργασία με το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας Σερρών διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Έμφυλες διακρίσεις στον χώρο εργασίας - Σεξουαλική παρενόχληση & Mobbing», τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 στις 18:00.

Η βία και οι έμφυλες διακρίσεις στο χώρο εργασίας, βρίσκονται στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου, καθώς αποτελούν μια πραγματικότητα με την οποία έρχονται αντιμέτωπες κυρίως γυναίκες, αλλά και άντρες, με τον παράγοντα φύλο να παίζει βασικό ρόλο σε κάθε περίπτωση. Για την αντιμετώπιση αυτών, μεταξύ άλλων, είναι σημαντική η σωστή πληροφόρηση για τον δρόμο της υποστήριξης που παρέχεται από την πολιτεία.

Στην εκδήλωση αυτή, μέσα από τις περιπτώσεις δύο φαινομένων έμφυλης βίας και διακρίσεων στο χώρο εργασίας, της σεξουαλικής παρενόχλησης και του mobbing (ηθική παρενόχληση), θα εκτεθούν τα δικαιώματα, οι τρόποι αντιμετώπισης και ο ρόλος των φορέων στην υποστήριξη των εργαζομένων που υφίστανται τέτοιου είδους έμφυλες διακρίσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα Webex, επιλέγοντας στον παρακάτω σύνδεσμο και θα είναι δωρεάν για το ευρύ κοινό.

https://municipalityofserres.my.webex.com/municipalityofserres.my/j.php?MTID=md4afa15e8c110734322e45f98621f93c



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP