Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Survivor: Η… αηδιαστική αποκάλυψη για δύο παίκτες και η σχέση Μαριαλένα - Σάκη!

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

/ by Newsroom


Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου παραχώρησε συνέντευξη στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη για το κανάλι του στο YouTube και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor. 

Στο “Πρω1νό” προβλήθηκαν αποσπάσματα της συνέντευξής της και όπως θα δείτε η γνωστή influencer έκανε διάφορες αποκαλύψεις για το ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, κάποιες από αυτές ήταν ιδιαίτερα… αηδιαστικές! Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου αποκάλυψε στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη πως δύο πρώην συμπαίκτες της έκαναν την… ανάγκη τους μέσα στη θάλασσα.

Είχαμε ορίσει ένα μέρος 150 μέτρα μακριά για τουαλέτα, στην άμμο ώστε να τα καλύπτουμε. Το θέμα είναι ότι κάποιοι ήθελαν να δοκιμάσουν πώς είναι να κάνεις την ανάγκη σου μέσα στη θάλασσα. Ήταν δύο, το δοκίμασαν και το έκαναν. Ευτυχώς δεν ήμουν μαζί τους στη θάλασσα εκείνη τη μέρα!”, ανέφερε.

Στη συνέχεια, σχολίασε κάποιους από τους παίκτες του Survivor: “Ο James είναι πανέξυπνος, ο Νίκος έχει πολύ καλή ψυχή. Ο Αλέξης Παππάς είναι πανούργος. Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι πονηρή. Όσο έλειπα στο νοσοκομείο με έθαβε. Ο Τριαντάφυλλος είναι κουραστικός. Ο Κόρομι είναι αρκετά στρατηγικός”.

Όσο για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη, ανέφερε: “Ισχύει ότι η Μαριαλένα έκραζε σε εμάς τον Σάκη σαν να μην υπάρχει αύριο. Η Μαριαλένα είναι όπου φυσάει ο άνεμος, δεν έχει ακεραιότητα χαρακτήρα”.


Πηγή: faysbook.gr
ΧΕΛΛΑΔΑ


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP