Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σερρών: Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανακατασκευή της πίστας του Αυτοκινητοδρομίου

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

/ by Newsroom


Τη σύμβαση για το έργο της ανακατασκευής της πίστας του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών υπέγραψαν ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο ανάδοχος κ.Νικόλαος Καΐσίδης σήμερα, Πέμπτη 27 Μαΐου στο Δημαρχείο Σερρών.

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Πρόεδρος της «Αυτοκινητοδρόμιο ΑΕ ΟΤΑ» Δημήτρης Μερετούδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Μήχος και ο Α΄Αντιπρόεδρος Γιώργος Γούνας.

«Με την υπογραφή της σύμβασης ολοκληρώνεται επιτυχώς μία μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε από την αρχή της θητείας μας για να ξεπεραστούν τα εμπόδια στην υλοποίηση ενός απαραίτητου έργου υποδομής για το Αυτοκινητοδρόμιο με σημαντική αναπτυξιακή διάσταση.

Παράλληλα, εξασφαλίστηκε έκτακτη επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 450.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών», επισήμανε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης κατά την υπογραφή της σύμβασης.

Από την πλευρά του ο ανάδοχος του έργου Νικόλαος Καϊσίδης τόνισε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως με στόχο το Αυτοκινητοδρόμιο να υποδεχθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο με μία καινούργια, ασφαλή και κορυφαίων προδιαγραφών πίστα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP