Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σιντικής: Παραιτήθηκε απο αντιδημαρχος ο Γεωργιάδης με πυρά κατά Δομουχτσίδη

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

/ by Newsroom

Σε ανακοίνωση του ο Άνθιμος Γεωργιάδης εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του από την θέση του αντιδημάρχου και της ανεξαρτοποίησής του. 

Στην ανακοίνωση του επισημαίνει:

“Διανύουμε μια περίοδο κρίσιμη και πολύ δύσκολη για την κοινωνία. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχω σε μια ομάδα, σε μια παράταξη που αποτελείται καταρχήν από φίλους αλλά και ικανούς ανθρώπους που έχουν θέληση για δουλειά και προσφορά.

Όλοι μας πιστέψαμε ότι οι σημαντικές αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση (Καλλικράτης) αλλά και στον τρόπο διοίκησης και συμπεριφοράς θα έφερναν αποτέλεσμα σε σχέση με τα πρότυπα διοίκησης του παρελθόντος.

Μέσα σε αυτήν τη διπλή κρίση (κοινωνική και οικονομική) που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, η δράσεις και η κατεύθυνση του Δήμου θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρα η εξυπηρέτηση και το συμφέρον των δημοτών μας. Αντιθέτως η πραγματικότητα το τελευταίο διάστημα είναι πολύ διαφορετική.

Προσωπικά βιώνω μια κατάσταση στην λειτουργία του Δήμου απογοητευτική και μοναδικός υπαίτιος για τα αδιέξοδα που έχουν προκύψει σε όλο το φάσμα των λειτουργιών του Δήμου είναι ο Δήμαρχος. Οι λέξεις συνεργασία, αλληλοσεβασμός, ομαδικότητα, εμπιστοσύνη, δημιουργικότητα, δημοκρατικές εσωτερικές λειτουργίες, διαφάνεια, είναι λέξεις άγνωστες για τον κ. Φ. Δομουχτσίδη.

Αντιθέτως η απαξίωση, ο εγωκεντρισμός, η ειρωνεία και η κατάλυση κάθε έννοιας συλλογικότητας είναι οι πράξεις που χαρακτηρίζουν τον τρόπο που έχει επιλέξει ο Δήμαρχος να πορεύεται. Για τους παραπάνω λόγους δεν προτίθεμαι να συνεχίσω την συνεργασία μου με τον κ. Φ. Δομουχτσίδη.

Ο σεβασμός μου στο πρόσωπο του κ. Δομουχτσίδη, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας του. Τέλος δηλώνω την παραίτηση μου από την θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σιντικής, μια θέση την οποία θεωρώ πως τίμησα, καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια, έχοντας ως αρχές μου το δίκαιο, το σωστό και τον όρκο στο οποίο καλεστήκαμε να υπηρετήσουμε απέναντι στο λαό της Σιντικής με μοναδικό στόχο να προσθέσω και εγώ με την σειρά μου, ένα μικρό λιθαράκι στην ανάπτυξη, στην ποιότητα ζωής και στην καθημερινότητα του κάθε συνδημότη μου.

Δεν θα μπορούσα να μην να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους της υπηρεσίας μου και όχι μόνο, για την άριστη συνεργασία και υποστήριξη τους στο πρόσωπό μου, σε όλη την διάρκεια της θητείας μου. Τέλος, Ανεξαρτητοποιούμαι ως Δημοτικός Σύμβουλος, και δηλώνω ότι δεσμεύομαι να συνεχίσω να προσφέρω της υπηρεσίες μου, προς όφελος του τόπου και των συνδημοτών μας.

Η δε οποιαδήποτε επίκληση προς την γραφειοκρατική εκκρεμότητα που ενδεχομένως να προκύψει, με τον τρόπο της παραίτησης μου, δεσμεύομαι ότι θα ακολουθήσω όλες τις απαιτούμενες ενέργειες του κανονισμού που προβλέπεται από την νομοθεσία.

Με εκτίμηση Άνθιμος Γεωργιάδης”


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP