Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

EUROVISION 2021: Μεγάλη Νικήτρια η Ιταλία – Η Ελλάδα στην 10η θέση!

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

/ by Newsroom

Ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με μεγάλη νικήτρια την Ιταλία. Στη 10η θέση η Ελλάδα με τη Stefania και το τραγούδι “Last Dance”.

Duncan Laurence, αν και άρρωστος λόγω covid-19 άνοιξε με βίντεο την αποψινή βραδιά με τη συμβολή του 16χρονου DJ Pieter Gabriel, υποδεχόμενοι αμφότεροι τους 26 συμμετέχοντες του αποψινού Μεγάλου Τελικού σε μια εντυπωσιακή παρέλαση!

Οι τέσσερις παρουσιαστές της βραδιάς, Edsilia Rombley, Chantal Janzen, Jan Smit και NikkieTutorials καλώς όρισαν κοινό και τηλεθεατές για ακόμη μία φορά από το Ahoy arena του Ρότερνταμ και έδωσαν το σήμα για να ξεκινήσει το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς.

Photo ©: EBU / THOMAS HANSES

Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού είχε την τιμή να ανοίξει το αποψινό σόου, ενώ ο Άγιος Μαρίνος με τη Senhit και το Adrenalina, έκλεισε το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς. Η Stefania που εκπροσώπησε την Ελλάδα μας με το τραγούδι των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn “Last Dance” εμφανίστηκε στη 10η θέση.

Κατά τη διάρκεια των interval acts είχαμε την ευκαιρία να δούμε όσα δούλευαν οι Ολλανδοί τόσο καιρό. Στο πρώτο από αυτά, ο διεθνούς φήμης DJ και μουσικός παραγωγός Afrojack, ο Ολλανδός μουσικός Wulf και η γνώριμή μας από τη Eurovision 2005 Glennis Grace μας παρουσίασαν το “Music Binds Us”.

Στη συνέχεια, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το περίφημο και διαφημισμένο project “Rock the Roof” κατά το οποίο παλιοί νικητές του διαγωνισμού ερμήνευσαν τις συμμετοχές τους τοποθετημένοι σε ταράτσες γνωστών κτιρίων της Ολλανδίας. Πρωταγωνιστούν η Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969), η Getty Kaspers από τους Teach-In (Ολλανδία 1975), η Sandra Kim (Βέλγιο 1986), οι Lordi (Φινλανδία 2006), ο Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015) και φυσικά η δική μας, λαμπερή Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα 2005).

Τέλος, είδαμε τον προπέρσινο νικητή Duncan Laurence να ερμηνεύσει το “Arcade” αλλά και το νέο του single “Stars” μέσα από video.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Στο πρώτο μέρος της βαθμολογίας ανακοινώθηκαν αυτές των κριτικών επιτροπών. Οι 39 χώρες που συμμετέχουν φέτος ανακοίνωσαν μέσω των αντιπροσώπων τους τις αναλυτικές βαθμολογίες τους για να ακολουθήσει στη συνέχεια η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του televoting.

Μεγάλη νικήτρια χώρα στη βαθμολογία των επιτροπών αναδείχθηκε με 524 βαθμούς η Ιταλίαενώ τη πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν η Γαλλία και η Ελβετία. Η Ελλάδα κατέκτησε την 10η θέση στη βαθμολογία των επιτροπών (170 βαθμοί) ενώ η Κύπρος την 16η θέση (94 βαθμοί).


Πηγη: ogaegreece.com

ΧΕΛΛΑΔΑ


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP