Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Τρεις συλλήψεις στις Σέρρες για διαρρήξεις

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

/ by Newsroom

Δύο γυναίκες συνελήφθησαν χθες στις Σέρρες καθώς την προηγούμενη ημέρα διέρρηξαν διαμέρισμα από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 2.000 € και το χρηματικό ποσό των 25€.

Την ίδια ημέρα μάλιστα, διέρρηξαν ακόμη ένα διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, χωρίς να ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι. Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, προέκυψε ότι, η μία από τις συλληφθείσες διέρρηξε τον Μάρτιο ένα διαμέρισμα, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ, ενώ τον προηγούμενο μήνα διέρρηξε ένα ακόμη διαμέρισμα, μέσα από το οποίο αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθουσών.

Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες ένας άνδρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα, διέρρηξε δύο καταστήματα, που βρίσκονται σε περιοχή των Σερρών και από το ένα αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό σε κέρματα. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι, σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Σερρών, σύμφωνα με την οποία του έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 3 ετών, για διακεκριμένες κλοπές.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP