Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Σε λειτουργία η ιστοσελίδα του Δήμου Σερρών serres2021.gr

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

/ by Newsroom


Στον αέρα η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Σερρών serres2021.gr 

Σε λειτουργία τέθηκε η νέα ιστοσελίδα serres2021.gr του Δήμου Σερρών, η οποία είναι αφιερωμένη στην επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Στον νέο διαδικτυακό χώρο θα παρέχεται διαρκής και άμεση ενημέρωση με αναλυτικές πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό για όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου Σερρών κατά την εμβληματική αυτή χρονιά. 

«Δημιουργήσαμε τον ιστότοπο serres2021, ώστε να αποτελέσει έναν χώρο ανάδειξης των γεγονότων της τοπικής ιστορίας αλλά και ισχυρών προσωπικοτήτων των Σερρών, που είναι αφενός συνδεδεμένα με το 1821 αφετέρου με την περίοδο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 μέχρι σήμερα», αναφέρει ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης χαιρετίζοντας την έναρξη της νέας ιστοσελίδας.

«Η επέτειος των 200 ετών προσφέρει μία εξαιρετική ευκαιρία για να τοποθετήσουμε στη θέση που τους αρμόζει τόσο τις Σέρρες όσο και τους Σερραίους, που άφησαν ισχυρό το στίγμα τους στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας και στη σύγχρονη ελληνική ιστορία», τονίζει ο κ.Χρυσάφης.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρο της Επιτροπής,  «Ελλάδα 2021 – Σέρρες 2021» Βασίλειο Κατιρτζόγλου, η νέα ιστοσελίδα serres2021.gr πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και θα ανανεώνεται σε καθημερινή βάση, ώστε να αποτελέσει έναν δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες, σύμφωνα και με τους άξονες δράσης της Επιτροπής.

Σημειώνεται ότι στον ιστότοπο λειτουργεί ειδική εφαρμογή για την κράτηση θέσεων για τη μεγάλη συναυλία του Γιώργου Ανδρέου «Το τέλος της παιδικής ηλικίας – Μνήμη Σερρών» που διοργανώνει ο Δήμος Σερρών για τα «Ελευθέρια 2021» την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 στο πάρκο Ηρώων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP