Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Με πρωτότυπα χειροποίητα στολίδια οι μαθητές των Σχολείων συνέβαλαν στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

/ by Newsroom


Με μεγάλο ενθουσιασμό οι μαθητές των σχολείων του δήμου Σερρών από την περασμένη Δευτέρα στολίζουν το κέντρο της πόλης μας συμβάλλοντας στη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ώστε να δοθεί μια πνοή αισιοδοξίας κι ελπίδας  τις μέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στη δύσκολη συγκυρία που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας του Covid 19.

Πρόκειται για τη δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο της «Πολιτείας των Ευχών» από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σερρών.

Με τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων συναντήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, τους οποίους και συνεχάρη για τον άψογο στολισμό των δέντρων.  Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση , η συμμετοχή και η ενεργοποίηση της φαντασίας αλλά και της δημιουργικής ικανότητας των μαθητών και μαθητριών του Δήμου Σερρών.

            Ο στολισμός των δέντρων συνεχίστηκε παρουσία τόσο του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Δημήτρη Σιαμάγκα, όσο και της προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Χρυσάνθης Παλάζη Τσοχατζίδη, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους μαθητές και  τις μαθήτριες που στόλισαν με τις πρωτότυπες δημιουργίες και κατασκευές τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα. Τα 50 στολισμένα δέντρα που θα συμβάλουν στον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης μετά το πέρας των εορτών, θα μεταφυτευτούν στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, κατά μήκος της κοίτης του ποταμού και θα αποτελέσουν την αρχή της δημιουργίας μιας όασης πρασίνου στην Κοιλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP