Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Συνάντηση Αθ. Μαλλιαρα με τους μηχανικούς: Προβλήματα του κλάδου και προοπτικές συνεργασίας επί τάπητος

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

/ by Newsroom

Με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος είχε συνάντηση το απόγευμα της Τρίτης 14.12.2021 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αναγνώστης Καφεστίδης (Πρόεδρος), Γιάννης Χατζόπουλος (Αντιπρόεδρος), Γιάννης Πάσιος (Γενικός Γραμματέας), Χαράλαμπος Τσαβδάρογλου (Μέλος) και Στέλλα Καρυπίδου (Μέλος) ενώ από το Επιμελητήριο ήταν παρών και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Ταΐρης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αθανάσιος Μαλλιαράς άκουσε τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των μηχανικών , με κυρίαρχα τις μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές των δημοσίων έργων αλλά και την τεράστια γραφειοκρατία. Οι εκπρόσωποι του ΤΕΕ τόνισαν πως πρόκειται για πολύ σοβαρά θέματα ,που σε συνδυασμό με τη δαιδαλώδη νομοθεσία, καθιστούν το έργο τους εξαιρετικά δύσκολο.

Παράλληλα συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας με το Επιμελητήριο σε δράσεις όπως η διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων για την κατάρτιση του εργατικού δυναμικού αλλά και η ανάδειξη και αξιοποίηση του Επιχειρηματικού Κέντρου SEREXPO«ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ». Επίσης, έγινε αναφορά στο νέο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ για επιχειρήσεις, το οποίο αναμένεται να «ανοίξει» μέσα στο 2022.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχαρίστησε τα μέλη του Τ.Ε.Ε. για την άμεση ανταπόκριση και για την πλήρη ενημέρωση που του παρείχαν και τόνισε πως το Επιμελητήριο είναι ανοιχτό στη συνεργασία  και θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους , συνδράμοντας όπου και όπως μπορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP