Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Νέο καθεστώς εισόδου στη Βουλγαρία - Τι αλλάζει στον Προμαχώνα Σερρών

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

/ by Newsroom

Νέο καθεστώς ισχύει για όσους Έλληνες πολίτες επιθυμούν να περάσουν στη Βουλγαρία, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται στις χώρες που είναι στην κόκκινη ζώνη για τη Βουλγαρία.  Δεν θα μπαίνουν πλέον σε καραντίνα, όσοι περνούν από τον Προμαχώνα , ωστόσο θα πρέπει υποχρεωτικά να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό PCR test. 

Νέο καθεστώς ισχύει για όσους έλληνες πολίτες επιθυμούν να περάσουν στη Βουλγαρία, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται στις χώρες που είναι στην κόκκινη ζώνη για τη Βουλγαρία. 

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Υγείας της γείτονος που τίθεται σε ισχύ από σήμερα,  θα πρέπει όσοι περνούν από τον Προμαχώνα να έχουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νόσησης είτε αρνητικό PCR τεστ εντός 72 ωρών.

Σύμφωνα με την τελευταία απόφαση του Υπουργείου Υγείας, πλέον δεν θα μπαίνουν σε καραντίνα όσοι Έλληνες εισέρχονται στη Βουλγαρία και διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα.   Ωστόσο σε καραντίνα 10 ημερών θα μπαίνουν όσοι είναι υπήκοοι Βουλγαρίας ή έχουν τη Βουλγαρία ως μόνιμη διαμονή 

Από την απόφαση αυτή εξαιρούνται οι μεθοριακοί εργαζόμενοι, όσοι ταξιδεύουν καθημερινά, οδηγοί διεθνών μεταφορών, μαθητές και φοιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP