Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σερρών: 6η Συνάντηση της Ακαδημίας για Γονείς: Εκφράσεις βίας ανηλίκων στο φυσικό και διαδικτυακό κόσμο. Υπάρχουν λύσεις;

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

/ by Newsroom


Το Τμήμα της Δημόσιας Υγείας και το Κέντρο πρόληψης Νοσημάτων του Δήμου Σερρών, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων, καλεί γονείς και κηδεμόνες να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Πρόκειται για 8 (οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα και ώρες 18.15-20.00, από Οκτώβριο έως Μάιο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Η 6η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 με θέμα: «Εκφράσεις βίας ανηλίκων στο φυσικό και διαδικτυακό κόσμο. Υπάρχουν λύσεις;» και ομιλητές τους:

- Γιώργο Νικολαΐδη Ψυχίατρο - Διευθυντή Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού

 - Βασίλειο Ε. Παπακώστα Αστυνομικό Διευθυντή Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας

Συντονισμός: Ευαγγελία Κογιανάκη Νομικός - Επιμελήτρια Ανηλίκων, Προϊσταμένη Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων Αθήνας

Για να παρακολουθήσετε την 6η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων πατήστε https://youtu.be/9PfQJSvn1N8


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP