Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δήμος Σερρών: Ενισχύεται η δράση προληπτικής ιατρικής για τις γυναίκες

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

/ by Newsroom


Ενισχύεται η δράση προληπτικής ιατρικής που υλοποιεί με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Σερρών σε συνεργασία  με τον Ιατρικό Σύλλογο Σερρών και το Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων του Δήμου Σερρών.

Συγκεκριμένα, στη δράση συμμετέχει και το Ιατροκοινωνικό Κέντρο του Κέντρου Υγείας Στρυμωνικού για την παροχή και δωρεάν γυναικολογικού ελέγχου test ΠΑΠ.

Έτσι, όλες οι γυναίκες οι οποίες απευθύνθηκαν ήδη ή έχουν προγραμματίσει τα ραντεβού τους για τη δωρεάν ψηλάφηση μαστού με τις γυναικολόγους έως και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν γυναικολογικό εργαστηριακό έλεγχο test ΠΑΠ σε συνεργασία με το ΙΑΚ ( Ιατροκοινωνικό Κέντρο - τηλ.2321059165) που εδρεύει στο πρώην ΠΙΚΠΑ (δίπλα στο Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων του Δήμου).

Οι ενδιαφερόμενες καλούνται να επικοινωνήσουν για να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 11 Μαρτίου 2022 καλώντας στα τηλέφωνα 2321085661 και 2321022253 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση kpn@serres.gr και στο womenaid@serres.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP