Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Στον Δήμαρχο Σερρών η Βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

/ by Newsroom


Τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη επισκέφθηκε στο Δημαρχείο σήμερα, Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή στο πλαίσιο συμβολικής δράσης που πραγματοποίησε για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Ο κ.Χρυσάφης υποδέχθηκε στο γραφείο του την κυρία Αραμπατζή και τις συνεργάτιδες της και στη συνέχεια μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλειο Κατιρτζόγλου και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σπύρο Μισιρλή ξενάγησαν στο Δημαρχείο τη Βουλευτή, η οποία χάρισε λουλούδια στις υπαλλήλους. 


«Η επίσκεψη της Φωτεινής Αραμπατζή, της μοναδικής γυναίκας Βουλευτή του νομού Σερρών στο Δημαρχείο δίνει το στίγμα της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ημέρας τιμής στους αγώνες των γυναικών και υπεράσπισης των δικαιωμάτων τους», τόνισε ο κ.Χρυσάφης, ο οποίος συνόδευσε με λουλούδια και γλυκά τις ευχές του στην κυρία Αραμπατζή.


Τόσο ο Δήμαρχος Σερρών όσο και η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκαν στη διαχρονικά πολύ καλή συνεργασία τους και την κοινή βούληση για την ενίσχυσή της στο μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP