Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Ο Δήμαρχος Σερρών υποδέχθηκε το νέο ΔΣ του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων νομού Σερρών

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

/ by Newsroom


Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων νομού Σερρών.

Ο κ.Χρυσάφης υποδέχθηκε στο γραφείο του παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλειου Κατιρτζόγλου τον πρόεδρο του Συλλόγου Μιλτιάδη Πανάγο, τον Β΄Αντιπρόεδρο Μάριο Τσεσμετζή, την Ταμία Σοφία Βεϊζαδέ, τον Έφορο Δημοσίων Σχέσεων Γεώργιο Καψάλη και τα μέλη του ΔΣ Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου και Ιωάννη Βαγιάκη. 


Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκε η κοινή βούληση για συνεργασία των δύο πλευρών με στόχο την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων. 

Στην κατεύθυνση αυτή, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα συνάντηση εργασίας, όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν τους υπαλλήλους του Δήμου Σερρών.

Ο κ.Χρυσάφης, αφού συνεχάρη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την ανάληψη των καθηκόντων του, επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου.


«Ως Δημοτική Αρχή είχαμε από την αρχή μία εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία με τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων νομού Σερρών, την οποία είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο προς όφελος των Δημοτών.

Για άλλη μία φορά σήμερα διαπιστώσαμε ότι έχουμε την ίδια αγωνία για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη λειτουργία του Δήμου Σερρών από την υποστελέχωση των υπηρεσιών.

Στον στόχο για να εξασφαλιστούν περισσότερες θέσεις και καλύτερες συνθήκες εργασίας είμαστε σύμμαχοι», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων νομού Σερρών Μιλτιάδης Πανάγος ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι με την ενίσχυσή της θα δοθούν λύσεις στα προβλήματα των εργαζομένων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP