Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Συμμετοχή του Δήμου Σερρών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Holiday & Spa Expo 2022 στη Σόφια

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

/ by Newsroom


Δυναμικό παρών έδωσε ο Δήμος Σερρών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Holiday & Spa Expo 2022, που διοργανώθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2022. 

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Σερρών συμμετείχε στην εν λόγω έκθεση στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής που έχει καταρτίσει για το 2022, φιλοξενούμενος  στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η αντιπροσωπεία του Δήμου Σερρών παρουσίασε τις τουριστικές προτάσεις και τα πλεονεκτήματα της περιοχής με τον ενδιαφέρον των επισκεπτών να επικεντρώνεται στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, τους θρησκευτικούς προορισμούς, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό.

Στο πλαίσιο της Holiday & Spa Expo 2022, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Σερρών Ιωάννης Γάτσιος πραγματοποίησε επαφές με στελέχη του Υπουργείου Τουρισμού της Βουλγαρίας, καθώς και της Ελληνικής Πρεσβείας και του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων. 


Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν οι τρόποι επιτάχυνσης των διαδικασιών για τους τουρίστες στην πύλη εισόδου του Προμαχώνα και η ανάπτυξη των διμερών επιχειρηματικών και τουριστικών σχέσεων μέσω της κοινής υποβολής προτάσεων σε ευρωπαϊκά και διασυνοριακά προγράμματα.

Παράλληλα, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Χρυσάνθη Παλάζη-Τσοχατζίδη συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων και Συλλόγων από τις πόλεις Veliko Tirnovo, Plodiv, Petrich, Burgas και Σόφια και συζήτησαν τις δυνατότητες συνεργασίας σε θέματα ψηφιακής αξιοποίησης του πολιτιστικού αποθέματος των δύο χωρών, διοργάνωσης θεματικών Φεστιβάλ, καθώς και συνεργειών σε ευρωπαϊκά προγράμματα και προωθητικές ενέργειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP