Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Νέο "Κωσταλέξη" στη Λάρισα: «Το ήξερε η αστυνομία – Με εκβίαζε η μάνα» λέει συγγενής της 51χρονης που ήταν κλεισμένη σε σπίτι επί 42 χρόνια

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

/ by Newsroom


Συγκλονίζει η μαρτυρία συγγενή της 51χρονης που ήταν κλεισμένη επί 42χρόνια σε σπίτι στη Λάρισα. Η 51χρονη γυναίκα εντοπίστηκε από την αστυνομία μέσα στο σπίτι σε συνοικία κοντά στο κέντρο της πόλης, μετά τον αιφνίδιο θάνατο της 76χρονης μητέρας της.

Συγγενής της 51χρονης που διαμένει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας μιλώντας στο onlarissa.gr, σημειώνει ότι γνώριζε για το περιστατικό και εκείνη και πολλοί συγγενείς που επισκέπτονταν την οικογένεια, όμως η μάνα δεν επέτρεπε σε κανέναν να πουν ή να κάνουν το παραμικρό. 

«Μέχρι που ζούσε ο κουνιάδος μου -πριν 20 χρόνια- το κορίτσι ήταν καλά αλλά όχι και πολύ, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Όμως αν είχε επαφή με κόσμο θα ήταν καλύτερα. Μετά τον θάνατο του κουνιάδου μου, το παιδί δεν το έβγαζε καθόλου έξω. Είχα πει στην μητέρα της ότι θα την καταγγείλω, και πως έπρεπε να βγάλει το παιδί έξω, αλλά εκείνη με έβριζε μόλις της το έλεγα και με εκβίαζε. Το παιδί είχε πάει μόνο σε τρεις τάξεις σχολείο. Πήγαμε με την γειτόνισσα να το καταγγείλουμε κάποια στιγμή. Το ήξερε η αστυνομία. Είχε απασχολήσει πολλές φορές. Εκείνη με έβριζε. Μας έλεγε ότι το ίδιο το κορίτσι δεν ήθελε να βγει έξω και να έρθει σε επαφή με κόσμο» ανέφερε η συγγενής της 51χρονης.

Λάρισα: Αυτό είναι το σπίτι όπου ήταν κλεισμένη η 51χρονη επί 42χρόνια

H 51χρονη είχε να βγει από το διαμέρισμά της εδώ και 42 χρόνια, από την ηλικία των 9 ετών. Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα της 51χρονης, μια 76χρονη βρέθηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στην είσοδο του σπιτιού της ενώ επέστρεφε από την αγορά.

Η αστυνομία μετά την έρευνα που διεξήγαγε βρήκε την 51χρονη η οποία ήταν κλεισμένη στο σπίτι από εννέα ετών.

Λάρισα- σπίτι

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, onlarissa.gr, την έχουν αναλάβει κοινωνικοί λειτουργοί του Δήμου Λαρισαίων και σίγουρα δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση, καθώς έχει αίσθηση της πραγματικότητας, αλλά η επικοινωνία μαζί της δεν είναι η πιο εύκολη.

Το σπίτι όπου ήταν κλεισμένη η μεσήλικη γυναίκα ήταν θωρακισμένο με κάγκελα σε συγκεκριμένα παράθυρα στον πρώτο όροφο της κατοικίας.



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP