Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Fuel Pass 2: Στα 15 ευρώ το μπόνους της κάρτας – Αυξάνεται το εισοδηματικό κριτήριο για τους δικαιούχους

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

/ by Newsroom


Αυξάνεται κατά 15 ευρώ η κάρτα καυσίμων (Fuel Pass 2 ), όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας σε συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με τον υπουργό η επιδότηση αφορά στους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο και αφορά σε περισσότερους δικαιούχους.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας συνέχισε λέγοντας ότι “επιλέξιμα είναι φυσικά πρόσωπα, φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας με δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2021 έως 30.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.00ο ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού και έως 45.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια οι δυνητικοί δικαιούχοι είναι 3,1 εκατ. από τα 3,5 εκατ. ιδιοκτητών οχημάτων”.

“Για τους δικαιούχους που επιλέγουν τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης προσαυξάνεται κατά 15 ευρώ έναντι 5 ευρώ που ίσχυε με την προηγούμενη επιδότηση. Η επιδότηση για αυτοκίνητο σε ηπειρωτική περιοχή ανέρχεται στα 80 ευρώ για το τρίμηνο από 45 ευρώ που ίσχυε. Για τους πολίτες που έχουν κύρια κατοικία σε νησιωτική περιοχή η επιδότηση με τη χρήση κάρτας ανέρχεται στα 100 ευρώ το τρίμηνο από 55 ευρώ που ίσχυε” συμπλήρωσε .

Για τα δίτροχα η επιδότηση από τα 35 ευρώ φτάνει στα 60 ευρώ στις ηπειρωτικές περιοχές και στα νησιά τα 70 ευρώ αντί των 40 ευρώ που ίσχυε, σημείωσε.


Πηγή enikononomia.gr



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP