Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Στον Δήμο Σερρών 18 Ρουμάνοι και Βούλγαροι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

/ by Newsroom


Ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία θα φιλοξενήσει το διάστημα από 14 έως 17 Οκτωβρίου ο Δήμος Σερρών στο πλαίσιο ταξιδιών εξοικείωσης(fam trip) για την προβολή των Σερρών και την προσέλκυση τουριστών.

Πρόκειται για τα πρώτα ταξίδια εξοικείωσης που εντάσσονται στη δράση «Ενέργειες προσέλκυσης επισκεπτών» την οποία υλοποιεί ο Δήμος Σερρών με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού και τη διαμόρφωση της τουριστικής και γαστρονομικής ταυτότητας της περιοχής.               

Συνολικά 18 τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία θα περιηγηθούν σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος των Σερρών, θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και θα γνωρίσουν την πολιτισμική και γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής. 

Στη διάρκεια του fam trip θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 19:00 στο ξενοδοχείο Philippos Xenia προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις(B2B) μεταξύ των φιλοξενούμενων ταξιδιωτικών πρακτόρων και Σερραίων επαγγελματιών του τουρισμού με στόχο την ανάπτυξη νέων συνεργασιών.

Η δράση «Ενέργειες προσέλκυσης επισκεπτών» εντάσσεται στο πρόγραμμα της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Σερρών που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP