Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Δολοφονία στις Σέρρες: «Ετοιμαζόμασταν για γάμο και κάναμε κηδεία» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

/ by Newsroom

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης κάθεται ένας 22χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 20χρονο σε πάρκο στην Άνω Καμήλα στις Σέρρες, τον Αύγουστο του 2021, για λόγους που αποδόθηκαν σε ερωτική αντιζηλία.

Συγκεκριμένα το θύμα είχε συνάψει σχέση με την πρώην κοπέλα του κατηγορούμενου και έπειτα από καβγά, ο δεύτερος κατηγορείται ότι έβγαλε μαχαίρι και του το κάρφωσε στον θώρακα, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

Συγκλονιστικά ήταν και όσα ανήρτησε ο κατηγορούμενος στους λογαριασμούς του στα social media με χαρακτηριστική την φωτογραφία που κρατάει μαχαίρι και έγραφε «κάθε φορά που σφάζω κάποιον θα ανεβάζω στόρι».

Μέσω της συνηγόρου που του διορίστηκε, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει τον 20 χρόνο. Αναφορικά με το μαχαίρι, είπε πως το είχε συχνά μαζί του και δεν το πήρε με αυτόν τον σκοπό. Πρόσθεσε πως βρισκόταν σε κατάσταση άμυνας και ενήργησε ενστικτωδώς, καθώς, όπως είπε, υπήρχε επίθεση από το θύμα.

Συγκλονιστικές οι καταθέσεις
Ο πατέρας του θύματος ανέβηκε στο βήμα με τα μετάλλια του παιδιού του και δάκρυα στα μάτια, όπως αναφέρει η voria.gr.

«Το παιδί μας μεγάλωσε με αγάπη, δεν έχει δει σκηνές βίας. Η οικογένειά μας ήταν αγαπημένη. Κατάφερε ο κατηγορούμενος να μας τον φέρει σε ένα φέρετρο. Καταλαβαίνω ότι από τα ναρκωτικά είχε μειωμένη αντίληψη αλλά έκανε οικογενειοκτονία. Δολοφόνησε όλη την οικογένεια», είπε φανερά ταραγμένος.

«Όταν με κάλεσαν στην Ασφάλεια, τσιμπιόμουν με αυτό που άκουσα. Δεν ξέρω αν πήγαν μαζί εκεί. Ο γιος μου δεν είχε μαχαίρι, μόνο μετάλλια έφερνε στο σπίτι. Όταν το 2018 πήγε να μπει ο κατηγορούμενος στην παρέα του γιου μου ήμουν κάθετος γιατί ήταν συνεχώς παραβατικός. Ετοιμαζόμασταν για τον γάμο της κόρης μου και κάναμε κηδεία», σημείωσε.

Πώς συνέβη το έγκλημα

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση με μία 17χρονη, η οποία είχε δύο χρόνια νωρίτερα δεσμό με τον κατηγορούμενο και η σχέση διεκόπη με πρωτοβουλία της κοπέλας, λόγω εντάσεων που φέρεται να δημιουργούσε εκείνος. Έκτοτε όμως ο 22χρονος φαίνεται πως δημιουργούσε εντάσεις, απειλώντας, μεταξύ άλλων, ότι θα αναρτούσε γυμνές φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο εάν δεν την συναντούσε, ενώ η 17χρονη τον κατήγγειλε, επιπλέον, ότι την είχε βιάσει τρεις φορές, κάτι που ανέφερε στο θύμα.

Το έγκλημα συνέβη τα μεσάνυχτα της 10ης Αυγούστου 2021 όταν θύτης και θύμα συναντήθηκαν αρχικά σε στάση του ΚΤΕΛ στην Άνω Καμήλα, όπου φαίνεται ο πρώτος να έστειλε δύο ηχητικά μηνύματα στην 17χρονη με στιχομυθίες τους και η τελευταία να απάντησε υποτιμητικά στον 22χρονο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Συνοδεία δύο γνωστών τους πήγαν εν συνεχεία με δίκυκλες μηχανές στο πάρκο της ‘Ανω Καμήλας όπου έπειτα από διαπληκτισμό ο κατηγορούμενος μαχαίρωσε με αναδιπλούμενο στιλέτο τον 20χρονο τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, απευθυνόμενος προς τον παθόντα ο δράστης φέρεται να του είπε «ψόφα…».

Εκτός από την ανάρτηση που έκανε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κατηγορούμενος έστειλε μήνυμα στην κοπέλα λέγοντας τις τα εξής: «Πες στον δικό σου περαστικά και την επόμενη φορά […] αυτά γίνονται σε έναν καβγά και ξέρεις ότι εσύ φταις για αυτό…».

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων ο δράστης εντοπίστηκε σε ακατοίκητη οικία στο Λιβαδοχώρι Σερρών και επιχείρησε μάταια να διαφύγει. Στην κατοχή του βρέθηκε το φονικό μαχαίρι πάνω στο οποίο υπήρχαν εμφανή σημάδια αποξηραμένου αίματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP