Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Το μήνυμα του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

/ by Newsroom


Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου έστειλε το παρακάτω μήνυμα: 

«Γιορτάζουμε σήμερα την επέτειο του ιστορικού ΌΧΙ που οδήγησε στο ένδοξο Έπος του 1940 και σε μία από τις πιο λαμπρές σελίδες της ελληνικής ιστορίας.  

Τιμούμε τους ήρωες μας που πολέμησαν με ανδρεία και αυταπάρνηση ενάντια στον κατακτητή και δεν δίστασαν να προσφέρουν την ίδια τους τη ζωή για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία υψώνοντας τείχος στον φασισμό και τον ναζισμό. 

Αισθανόμαστε υπερηφάνια, δέος και σεβασμό για τους προγόνους μας, οι οποίοι απέδειξαν περίτρανα σε όλον τον κόσμο ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες.

Το ΌΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940 έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ιστορική συλλογική μνήμη και αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για όλη την ανθρωπότητα.

Είναι ένα φως που δεν σβήνει, ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και διαχρονική μαρτυρία του μεγαλείου της ελληνικής ψυχής, του θάρρους, της αξιοπρέπειας, τις φιλοπατρίας και της αγάπης για την ελευθερία, που χαρακτηρίζουν τον ελληνικό λαό.

Πάνω από όλα, η σημερινή επέτειος μας διδάσκει πάντα ότι εμείς οι Έλληνες όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε κρίση και δυσκολία, κάθε κίνδυνο και απειλή.

Σήμερα με τη γαλανόλευκη να κυματίζει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας και τη νέα γενιά να παρελαύνει σε πόλεις και χωριά στέλνουμε ηχηρό μήνυμα πίστης στις ιστορικές αξίες και τα εθνικά ιδανικά και ταυτόχρονα ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο!

Χρόνια πολλά Ελληνίδες και Έλληνες!

Χρόνια πολλά Σέρρες!

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου!»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP