Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Λογαριασμοί ρεύματος: Αυτές είναι οι επιδοτήσεις για τον Νοέμβριο

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

/ by Newsroom


Τα ποσά των επιδοτήσεων για τους λογαριασμούς ρεύματος μηνός Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Όπως είπε ο κ. Σκρέκας για όλες  τις παροχές κύριας και μη κύριας κατοικίας  χωρίς εισοδηματικά κριτήρια  και ανεξαρτήτου παρόχου , η κλιμακωτή επιδότηση για τον Νοέμβριο διαμορφώνεται ως εξής:

  • Για μηνιαίες καταναλώσεις έως 500 κιλοβατώρες η επιδότηση είναι 238 ευρώ ανά μεγαβατώρα και αυτό αφορά το 90% του νοικοκυριών στην Ελλάδα.
  • Για τη μηνιαία κατανάλωση από 501 έως 1000 κιλοβατώρες η επιδότηση είναι 188 ευρώ ανά μεγαβατώρα. Εάν όμως ένα νοικοκυριό μειώσει την ημερήσια κατανάλωση του κατά 15% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, τότε η επιδότηση αυξάνεται  κατά 50 ευρώ ανά μεγαβατώρα.
  • Για τη μηνιαία κατανάλωση πάνω από 1001 κιλοβατώρες αφορά μόλις 2% των νοικοκυριών στη χώρα. Σε αυτή η επιδότηση προσδιορίζεται στα 50 ευρώ ανά μεγαβατώρα.
  • Στα νοικοκυριά που είναι ενταγμένα στο Κοινωνικό Οικιακό  τιμολόγιο απορροφάται  σχεδόν στο 100% της αύξησης και η επιδότηση θα είναι 286 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

Για τα επαγγελματικά τιμολόγια και τους εμπορικούς καταναλωτές 

Με παροχή ισχύος έως 35 KVa και κατανάλωση έως 2000 κιλοβατώρες, η επιδότηση για τον μήνα Νοέμβριο ανέρχεται στα 200 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

Για τους εμπορικούς και επαγγελματικούς καταναλωτές έως 35 KVa που ξεπερνούν σε μηνιαία κατανάλωση τις 2.000 κιλοβατώρες αλλά και όλα τα υπόλοιπα μη οικιακά τιμολόγια χαμηλής, μέσης και υψηλής τάσης η επιδότηση ανέρχεται σε 50 ευρώ ανά μεγαβατώρα

Για τους αγρότες

Η επιδότηση είναι οριζόντια και ανέρχεται στα 288 ευρώ ανά μεγαβατώρα


Πηγή: enikos.gr



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο www.PressBOMB.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP