Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Στις Σέρρες η 30η έκθεση: "ΚΡΗΤΗ - Η Μεγάλη Συνάντηση - Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας" Υπό την αιγίδα του Δήμου Σερρών και της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

/ by Newsroom

Η  30η έκθεση:  "ΚΡΗΤΗ -  Η Μεγάλη Συνάντηση - Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας", η οποία θα διεξαχθεί στην Πλατεία Ελευθερίας από τις 10 έως τις 18 Νοεμβρίου 2022. Μια εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Σερρών και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και υπόσχεται ένα πλούσιο ταξίδι στις γεύσεις και την παράδοση.

Στις πολυήμερες εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Σερρών, προκειμένου η πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας να προβληθεί και να συνυπάρξει αρμονικά με αυτή της Κρήτης.

Η διοργάνωση που έγινε θεσμός ταξιδεύει στην Μακεδονία, αποβιβάζεται στις Σέρρες, και σας προσκαλεί σε μία μοναδική γιορτή γεύσεων, παράδοσης, μουσικής και πολιτισμού στην καρδιά της πόλης. Μικροί παραγωγοί και οικογενειακές επιχειρήσεις από κάθε γωνιά της Κρητικής γης αλλά και από πολλές άλλες περιοχές της χώρας θα είναι εκεί, φέρνοντας μαζί τους τα αγνά, τοπικά προϊόντα που παράγουν για να εμπλουτίσουν το τραπέζι των πολιτών των Σερρών και της Μακεδονίας γενικότερα, με επιλογές μοναδικής διατροφικής αξίας.

Για 9 ημέρες, επισκέπτες και φίλοι της παράδοσης και της γαστρονομίας θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να προμηθευτούν απευθείας αυθεντικές γεύσεις, ζυμωμένες με το μεράκι, καμωμένες απ’ τον μόχθο και την αγάπη των παραγωγών, να γνωρίσουν τον πολιτισμό και την ιστορία πίσω από τα παραδοσιακά προϊόντα και να απολαύσουν αλησμόνητες εμπειρίες που έχουν σαγηνεύσει το κοινό σε ολόκληρη την Ελλάδα και σε πολλές γωνιές του κόσμου!

Η 30η Έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου 2022, ενώ θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 στις 9:30 το βράδυ. Τo ωράριο λειτουργίας για όλες τις ημέρες θα είναι από τις 10:00 το πρωί έως και τις 9:30 το βράδυ, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη προς όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP