Responsive Ad Slot

Νεοτερα

latest

Το Σάββατο η πρεμιέρα του ΜΟΡΜΟΛΗ στην παιδική σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

/ by Newsroom

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ επιλέγει φέτος 
 να παρουσιάσει σε συνεργασία με τη ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ» την παράσταση για παιδιά και «παιδιά» κάθε ηλικίας: 
«ΜΟΡΜΟΛΗΣ» - του Rainer Hachfeld
 Σε παραμύθιασαν κι εσένα;
Με την επίβλεψη  του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της "Συντεχνίας του Γέλιου" Βασίλη Κουκαλάνι

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022
Κεντρική Σκηνή Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια»  | ΩΡΑ: 20:00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ:  5 ΕΥΡΩ

Προπώληση Εισιτηρίων: από Τρίτη 1 Νοεμβρίου καθημερινά στο ταμείο του Δημοτικού θεάτρου "Αστέρια" | Ώρες προπώλησης : 11:00 - 13:00 
τηλέφωνα κρατήσεων: 2321054755- 2321054585
 
ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ:  
9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ:  ΣΑΒΒΑΤΟ 10, ΚΥΡΙΑΚΗ 11, ΣΑΒΒΑΤΟ 17 & ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Ο «ΜΟΡΜΟΛΗΣ» είναι ένα από τα πλέον διάσημα θεατρικά έργα για παιδιά (και «παιδιά» κάθε ηλικίας). Έχει ανεβεί παντού στον κόσμο σε αμέτρητες παραστάσεις και συνεχίζει να ανεβαίνει τακτικά, αφού έχει αγαπηθεί πολύ από μικρούς και μεγάλους. Η «ελληνική» του εκδοχή φέρει την υπογραφή της θεατρικής ομάδας «ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΓΕΛΙΟΥ» (σκηνοθεσία από την ΒΑΣΙΑ ΛΑΚΟΥΜΕΝΤΑ, καλλιτεχνική επιμέλεια από τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΚΑΛΑΝΙ) και κοσμείται από την εξαιρετική μουσική του ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΝΟΥ, γραμμένη για την πρώτη, ιστορική παράσταση του έργου από την ΞΕΝΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Ο Μορμόλης δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, είναι ο φανταστικός φίλος των παιδιών που ξεφωνίζει ελεύθερα αυτά που δεν τολμούν να πουν οι μικροί στους μεγάλους. Οι μεγάλοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι αυτό το μυστηριώδες και ανατρεπτικό “ξύλινο κουτί”. Τον Μορμόλη δεν μπορείς να τον συλλάβεις, να τον τιμωρήσεις, να τον καταστρέψεις, είναι άτρωτος ... γιατί είναι η φαντασία των παιδιών και μπορεί να γίνεται ότι θέλουν τα παιδιά: παπούτσι, καπέλο, ποτήρι ή μπουρί της σόμπας. Αν κόψεις έναν Μορμόλη στα δυο έχεις δυο Μορμόληδες κι αν τον έκοβες στα τρία, τρεις!

Για κλείσιμο οργανωμένων μαθητικών παραστάσεων μπορείτε να επικοινωνείτε  καθημερινά στα τηλέφωνα : 23210 54268 – 23210 54585

Τιμή εισιτηρίου : 5,00 €

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ενδιαφερουν και Αυτα...
SerresVoice.gr © all rights reserved
Μέλος της KARMA Advertising GROUP